Plate & Fridén Bygg / Glose Murning & Puts Aktiebolag

Plate & Fridén startades 1973 av Sten Plate & Kjell Fridén. Då som handelsbolag. 1987 ombildades företaget till ett AB. I Juni 2010 såldes företaget till Jan-Erik Larsson och Karina Plate. 2016.06.01 förvärvades bolaget av Skandinaviska Puts & Murteknik AB.Vi kommer att ingå i en koncern med två systerföretag, dessa är Göteborgs Fasadputs AB samt Glose Murning & Puts AB. Från våren 2017 ligger vi som en Bifirma till Glose Murning & Puts AB, där vi fortfarande heter Plate & Fridén Bygg. Efter semestern 2017 flyttade vi in i nya lokaler på Marieholmsgatan 10B. Där sitter numera alla företagen på samma ställe. Detta gör möjligheten för sammarbete ännu större. Företaget har i dag fem anställda snickare, en arbetsledare och en på kontoret. Våra beställare är bland annat kommuner, Fastighetsförvaltare, bostadrättsföreningar och privatpersoner. Goda referenser finns. Inga jobb är för små eller för stora. Vi har goda kontaker när det gäller ue som målare, elektriker, rörläggare, plattsättare och golvläggare bland annat som vi sammarbetat med i många år.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Plate & Fridén Bygg / Glose Murning & Puts Aktiebolag har utfört.

Referensjobb "Renovering av Kvarnen i Kungälv" utfört av Plate & Fridén Bygg / Glose Murning & Puts Aktiebolag

Renovering av Kvarnen i Kungälv

På uppdrag av Kungälvs Kommun byggde vi en bar, renoverade ett kök/pentry, satte upp handledare till trappa samt monterade klädupphängare.

Referensjobb "Renovering av lgh" utfört av Plate & Fridén Bygg / Glose Murning & Puts Aktiebolag

Renovering av lgh

På uppdrag av Förvaltnings AB Västerstaden renoverar vi lägenheter med jämna mellanrum¨. Det innebär att man byter kök, renoverar badrum, nya golv och tapeter.

Referensjobb "Byggande av altaner utanför Coop Backaplan" utfört av Plate & Fridén Bygg / Glose Murning & Puts Aktiebolag

Byggande av altaner utanför Coop Backaplan

På uppdrag av KF Fastigheter har vi byggt 3 st altaner med intgrerade blomsterlådor utanför entréer och även vid en fisktbil som är utanför Coop Backplan.

Referensjobb "Altanräcke och trappor" utfört av Plate & Fridén Bygg / Glose Murning & Puts Aktiebolag

Altanräcke och trappor

Byggande av trappor och räcke på befintlig altan. Kunden hittade oss här på Bra Byggare.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Plate & Fridén Bygg / Glose Murning & Puts Aktiebolag .

K

Stänga trappsteg samt måla furutrappa vit

Tydlig offert, fick snabbt svar, trevligt bemötande och mycket bra hantverk. Arbetet gjordes enligt överenskommelse och trappan blev jättefin.

– Karin Lindmark (2017-05-20)

I

Felaktigt byggd/hängd grind i trädgårdsstaket

Jag fick mycket bra hjälp av firmans snickare Anders som gjorde ett snabbt och gediget jobb. Uppgiften var att rätta upp en sned, nästan oanvändbar grind. Ett litet men för mej viktigt arbete. Även firmans ägare var otroligt tillmötesgående och hjälpsam. Rekommenderas!

– Inger W (2015-05-20)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...