Nisses Bygg & Reparation AB

Om företaget Välkommen till ett seriöst företag som utfört ett gott hantverk sedan början av 80-talet. Vår målsättning och ledstjärna är nöjda kunder där vi sätter kundens önskemål i centrum! Att utföra och slutföra projekt med kvalité är en självklarhet för oss. Under åren har vi hjälpt företag och privatpersoner i Gästrikland med det mesta inom bygg. Expertis Vårt expertisområde innefattar: Kulturrenovering & restaurering Renovering Ombyggnation Nyproduktion av hus, garage & friggebodar. Kök & badrum (vi har givetvis våtrumsbehörighet) Har du någon fråga eller fundering kan du skicka ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan. Välkommen med erat drömprojekt. Nisses Bygg & Reparation AB Nybergsallén 15 804 29 Gävle Telefon: 0706-64 80 71 Fax: 026-12 72 70 Mobil: 0706-64 80 71 E-post: nissesbygg@telia.com

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Nisses Bygg & Reparation AB.

K

Helrenovering badrum

En snickare som med noggrannhet och professionalitet renoverat vårt badrum. Även den rörmokare och elektriker han samarbetat med har gjort ett jättefint jobb. För utom det fina jobbet har vi bjudits på ett mycket fint bemötande! Kan varmt rekommendera denna leverantör. Vi kommer att använda oss av honom till fler arbeten i vårt hem.

– K&O Gävle (2017-11-28)

K

Takbyten

Vi anlitade Nisses Bygg efter offertförslag. Han gjorde hembesök och vi hade först en bra dialog om arbetet. Arbetets gång var smidigt, ordningsamt och punktligt. Tryggt, kunnigt och seriöst från början till start.

– Knaperbacken (2016-01-20)

B

Flertalet renoveringar/projekt

Vi har fått hjälp av Nisse inom både företaget och privat i säkert 30 år. Han är väldigt duktig på att hålla tider och allt han åtar sig, håller alltid det han lovar. Och det viktigaste är väl att har är väldigt duktig på det han gör inom bygget. Kan varmt rekommendera honom och ger Nisses Bygg högsta betyg.

– Barbro Eriksson (2012-11-29)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...