Sverige Stroj AB

Vi är er entrepenör i Stockholm när det blir dags att renovera taket eller fasaden. Vår långa erfarenhet och kostnadseffektiva arbetssätt borgar för att ni som kund ska få ett så bra utfört arbete som möjligt - till ett rättvist pris! Företaget tar på sig alla typer av uppdrag inom områdena tak- och fasad. Allt från t.ex helrenoveringar till enkel taktvätt. Vi har kompetens att utföra alla moment vid reparationen av alla taktyper, oavsett material. Dessutom så har vi egen plåtverkstad där vi tillverkar metalldetaljer som behöver bytas ut, vilket sänker kostnaden för er ytterligare! Företaget har F-skatt, momsreg och ni kan naturligtvis nyttja ROT-avdraget när ni anlitar oss. Självklart så har vi även ansvars- och olycksförsäkring för allas säkerhet! Vi har även certifikat för heta arbeten och asbestsanering, både in- och utvändig.

null

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Sverige Stroj AB har utfört.

Referensjobb "Takarbete" utfört av Sverige Stroj AB

Takarbete

Referensjobb "Takarbete" utfört av Sverige Stroj AB

Takarbete

Referensjobb "Tak" utfört av Sverige Stroj AB

Tak

Ett tak som inte skötts om på ett riktigt sätt kan leda till fuktskador i huset, vilket i det långa loppet kan leda till mögelskador som är hälsofarliga för de boende i huset.

Referensjobb "Fasad" utfört av Sverige Stroj AB

Fasad

Fasaden är husets skal och det är viktigt att den är tät och fräsch. På grund av att fasaden fyller en funktion att hålla kvar värme i huset så kan man spara pengar på att renovera den, så att den blir välisolerad.

Referensjobb "Altan" utfört av Sverige Stroj AB

Altan

Referensjobb "Trapprenovering" utfört av Sverige Stroj AB

Trapprenovering

Vi har kompetens och erfarenhet inom företaget att bygga och renovera inomhustrappor för alla hus. Behöver ni bygga en ny trappa i erat hus så hjälper vi gärna er med detta och kan specialtillverka trappan utifrån era önskemål.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Sverige Stroj AB.

S

Ombyggnad av övervåning (mansardtak till sadeltak)

Vi är mycket nöjda med det arbete som är utfört, killarna som gjort jobbet har varit mycket professionella. Man har tänkt i andra banor än normalt, killarna har återanvänt befintligt material såsom taktegel, parkettgolv,dörrar o.d. Killarna har städat efter sig 2 gånger i veckan, så det har varit rent och snyggt Tidsplanen för begärt arbete har hållits. Inga förskott har begärts trots omfattande arbeten. Vi kan verkligen rekommendera detta företag.

– Stig-Åke Eliasson (2014-08-09)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...