IDEHA Inredningar AB

Välkommen till IDEHA Inredningar AB. Vi är ett litet men effektivt byggföretag med Malmöregionen som främsta verksamhetsområde och har en gedigen kunskap utöver det vanliga som erbjuder helhetslösningar inom alla former av byggnationer, renoveringar samt köksinredningar och badrum. Högsta kvalitet tillsammans med hantverksmässig kompetens är ständigt i fokus för oss och vi lämnar alltid en 10-års garanti på genomförda uppdrag. Kontakta oss gärna för en konsultation. Våra helhetslösningar omfattar: » Försäljning av kök- och badrumsinredningar från Italien och Finland » Leverans och ett komplett genomförande av montering » Konsultation vid alla former av byggnationer » Projektering och arkitektritade designlösningar Kom till vår nya utställningsbutik och låt dig inspireras av våra exklusiva köksinredningar och badrumslösningar.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för IDEHA Inredningar AB .

S

Badrums renovering!

Utförde jobbet med kort varsel jag blev väldigt nöjd med jobbet lite små fel som fixats i efterhand trevliga killar.

– Stefan Björk (2015-11-17)

Lägga 40kvm laminatgolv och lister

De var trevliga, men det tog tid. Vi hade fast pris och det blev det diskussioner om hurvida vi skulle betala pga det tog längre tid än de beräknat. Vi behövde inte betala mer än det fasta pris som vi kommit överens, däremot tyckte vi det tog bra betalt för det som inte ingick i det fasta priset. De var ej tydliga med dessa kostnader. Tog tid innan vi fick kvitto på materalet som de inhandlat och det var svårt att få en överblick vad de egentligen handlat för vår räkning.Vi bad dem lägga en kabel under golvet, och detta lade de i ett plaströr, men från vår sida var det tänkt att man skulle kunna byta kablen, men det kan man inte pga dimension och val av rör som kablen ligger i. Golvet blev fint och tack vare att arbete på det var bra utfört, så får de medelbetyg.

A

Salladsbar

Renovering av en helt ny salladsbar. Vi fick proffs hjälp av Hamid både med renoveringen samt arkitekturen. Hamid hade inte världens bästa svenska men jobbet va perfekt. Seriös kille som jobbar enligt alla regler och termer.

– Andreas (2013-05-21)

N

Renovering av Frisör salong

Hamid hjälpte till med både ritningen för bygget samt renoveringen rekomenderas starkt

– Nasrin (2013-05-21)

B

Arkitektur!

Vi anlitade Hamid som ritade upp en ute plats som vi ville bygga. Samt att han utförde projektet noggrant.

– BO Larsson (2013-02-08)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...