Anderssons Bygg & Golv i Enköping AB

Välkommen till Anderssons Bygg & Golv i Enköping AB

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Anderssons Bygg & Golv i Enköping AB har utfört.

Referensjobb "" utfört av Anderssons Bygg & Golv i Enköping AB

Referensjobb "" utfört av Anderssons Bygg & Golv i Enköping AB

Referensjobb "" utfört av Anderssons Bygg & Golv i Enköping AB

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Anderssons Bygg & Golv i Enköping AB.

J

Bostadshusets garage till frisörsalong 2018.

Vi byggde om bostadshusets garage till frisörsalong 2018. Med Andersson Bygg och Golv hade vi en mycket professionell totalentreprenör som omvandlade drömmar, idéer och önskemål till genomförbar process. Det kändes tidigt att företaget besitter mycket erfarenhet och stor kunskap samt alltid jobbar med kundens bästa för ögonen. Tidsplan och offerter motsvarade verkligheten och utelämnade obehagliga överraskningar tack vare tydliga och frekventa avstämningar. Vi är så nöjda med Andersson Bygg och Golv och ger tio poäng av tio.

– Jonas I (2020-09-28)

T

Åtgärd på större vattenskada

Jag har anlitat Anderssons Bygg & Golv vid flera tillfällen. Vid det första tillfället gällde det en renovering i samband med en större vattenskada i ett våtrum där Anderssons Bygg & Golv inte bara gjorde ett föredömligt arbete utan också stöttade mig med expertkunskaper i samband med en tvist gällande inbyggt fel. Anderssons Bygg och Golv har i samband med ytterligare renoveringar i mitt hus haft totalentreprenad. För mig har det betytt att arbetet utförts på ett ändamålsenligt sätt, enligt gängse regelverk och enligt offert och på utsatt tid. Jag är ytterligt nöjd över såväl resultat som det engagemang som Anderssons Bygg & Golv visat under arbetets gång. Jag har hela tiden känt att kundnöjdheten har legat i fokus och jag har därför i trygg övertygelse kunnat lämna över arbetet och ägt visshet om ett professionellt utförande. Mitt helhetsintryck är 5/5, Enköping i april 2020.

– Tina V (2020-04-23)

T

Flertalet projekt

Dom har gjort följande hos oss: - Tvättstuga, åtgärdat vattenskada. Sedan lagt golvvärme och klinker. - Syateljé, flytspacklat golv, lagt golvvärme och klinker. - Två stycken badrum (över och nedervåning), totalrenoverat till superstandard med golvvärme och klinker samt kaklat. Dvs helhetsåtagande med bygg, rör, el, målning samt byggnation. Allt är utfört väldigt professionellt och mycket noggrant med väldigt kompetenta hantverkare. Alla arbeten har vi fått offert på och dom har innehållits till 100%. Således är vi mycket nöjda, annars hade vi inte upprepat anlitat dom.

– Thomas W (2020-03-27)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...