SAKKAS Plattsättning

SAKKAS Plattsättning Behöver du hjälp med plattsättning i Stockholm? - I så fall har du kommit helt rätt! Vi hjälper till med det mesta inom plattsättning Välkommen till SAKKAS Plattsättning, ett företag som med hjälp av noggrant arbete ser till att alla får den hjälp som de är i behov av inom plattsättning. Vi arbetar främst i Huddinge och Tumba med omnejd. Vi som arbetar här på företaget är alla väldigt erfarna inom de flesta typer av arbetsuppgifter inom den här branschen. Du som anlitar oss, kan därför alltid lita på att du får den hjälp, som du är i behov av. Vi ger oss aldrig innan du är 100 procent nöjd med resultatet. Vi arbetar alltid efter de förutsättningar, önskemål och behov, som du som kund har på vårt arbete. Hör av dig till oss, redan i dag, så kan vi tillsammans diskutera din situation och sedermera komma fram till en så bra lösning som möjligt. Vi ser verkligen fram emot att kunna hjälpa dig med det som du vill ha vår hjälp med. Välkommen! Välkommen till oss. Vårt företag erbjuder tjänster inom det mesta som har med plattsättning att skaffa. Vi utför våra tjänster i framför allt Huddinge och Tumba med omnejd. Våra medarbetare har en lång erfarenhet av arbete inom den här branschen, så du som vänder dig till oss, kan alltid lita på att vi kan hjälpa dig. Nöjda kunder Det som betyder mest för oss och vår verksamhet är nöjda kunder. Vår ambition är att göra alla 100 procent nöjda. Innan detta är uppnått, så avslutar vi aldrig vårt uppdrag hos den specifike kunden. Noggrannhet Vårt arbete här på firman utförs alltid med största noggrannhet, ambition och kvalitet. Om du har några frågor om vårt arbetssätt eller angående någonting annan som rör branschen, så är du varmt välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig. Offertförfrågan? Kontakta oss: SAKKAS Plattsättning Lammholmsbacken 191 143 47 Vårby Sverige 0707 - 67 86 03

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som SAKKAS Plattsättning har utfört.

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av SAKKAS Plattsättning

Badrumsrenovering

-

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för SAKKAS Plattsättning.

I

Måla, slipning parkettgolv.

Jag har anlitat SAKKAS Plattsättning till att ta bort gamla tapeter och måla alla mina väggar i min lägenhet och till parkettgolv slipning och ytbehandling. Resultatet blev jättebra och jag var mycket nöjd med målning och golvbehandling. Priset var rätt och tiden var kort enligt överens. Jag kommer definitivt att anlita SAKKAS Plattsättning igen om det finns något att renovera i min lägenhet. Betyg 5 av 5 på helhetsintryck/nöjdhet!

– Ioannis (2019-03-12)

D

Renovera radhus

Han fick uppdraget att renovera våran radhus Juli 2017 där kom jag överens med honom att göra hela botten våningen på 112 kvm med bland annat renovera hela köket + badrum + tvättrum +samt lägga nya plattsättning inkl 4,5 ton flytspackel Allting gick enligt planerad och väldigt bra båda tids planering och ekonomen, det tog nästan 3mån Så jag personligen var väldigt nöjd med det hela arbetet. Rekommenderar!

– Dyar (2019-03-08)

S

Måla lägenhet

Jag anlitade SAKKAS Platssättning för att måla om alla rum i min lgh. Dagen efter första kontakt var dom hos mig och kikade och vi gjorde upp en tidsplan och en prislapp. Giorgios och hans medarbetare var proffsiga i sitt bemötande och jobbet gick fort och smidigt. Jag var väldigt nöjd då prislappen var bra och tiden för arbetet gick enligt planen.

– Samir (2019-03-08)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...