Byggare J. Christensen AB

Vi har vår bas i Nacka utför allt inom bygg och renovering, hos oss har du en kontakt vi hjälper dig med allt inom bygg från golv till tak och vi ser till att du som kund blir nöjd! Vi har över 30 år i branschen. Medlemmar i Byggföretagen. Utför ex, Fasadbyten Altaner Kök Badrum Golv Tak Nybyggnationer Ombyggnader och tillbyggnader Total renoveringar

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Byggare J. Christensen AB har utfört.

Badrumsrenovering,

Altan med inbyggd pool

Bastu

Plattsättning kök

Badrumsrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Byggare J. Christensen AB.

M

En bra hantverkare som man kan lita på.

Vi har anlitat Byggare J. Christersen AB under ett antal år och fortsätter nyttja hans tjänster. Han har gjort mindre jobb och även jobbat med helrenovering av huset, byggt pooldäck m m. Det dyker aldrig upp något överraskande, han håller tidtabeller, priser och lovar aldrig mer än han kan leverera. Han är inlyssnande och stämmer av längs arbetets gång. Han har bra partners som underleverantörer när det gäller rör, målning och el. Kort sagt, en bra hantverkare som man kan lita på.

– Mikael (2023-10-02)

A

Vi har anlitat Jimmy sen 2011

Vi har anlitat Jimmy sen 2011 och det senaste jobbet bar 2021. Det har varit allt ifrån fönsterbyten, byte av del av fasad, lagning av mur staket och öppen spis. Bygge av inbyggda bokhyllor och TV-bänk. Byte av vävtak. Bygge av cykelställ med tak. Ny uppfart från asfalt till grus. Plus en mängd smärre jobb och reparationer inom bla murning, vvs och el. Vi har varit väldigt nöjda då allt arbete gjorts på angiven tid och pris.

– Anders (2023-09-18)

T

Ombyggnad kök

Vi vill varmt rekommendera Byggare J Christensen AB byggare, samt hans samarbetspartners såsom målare, VVS samt elektriker. De har hjälpt oss med renovering av vårt kök i ett 30-talshus. Med nytt golv, tak, målning, rivning av platsbyggt skåp, nya elinstallationer samt byte och anpassningar av diskbänk och arbetsbänk mm. Allt arbete snyggt och professionellt utfört. Jimmy har föredömligt passat tider och planerat in alla hantverkare så att arbetet flutit på utan några stopp. Jimmy har dessutom väglett oss och kommit med många bra förslag och lösningar på förbättringar. Han har även införskaffat allt nödvändigt material. Arbetet var färdigställt inom 14 dagar.

– Tomy (2023-06-18)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...