SSV Bygg & Anläggning AB

Välkommen till SSV Bygg AB - Vi fokuserar på genomgående kvalité och nöjda kunder i allt vi gör! Våra åtaganden begränsas enbart av att alltid ha samma höga ambition om att vi skall kunna ge alla våra kunder en personlig och bra service. Oss kan man lita på!' Det viktigaste på ett hus är tak och grund! Vi är specialiserade på just takarbeten och dränering/markarbeten. Med över 25-års erfarenhet i branschen och med den senaste tekniken och maskinerna kan vi med gott samvete säga att vi utför ett gediget arbete till bra priser med riktigt god service. Vi är ett växande familjeföretag med i dagsläget 14 anställda och alla med samma motto; kunder ska vara nöjda! Vi är en certifierad dränerings och takläggnings firma med specialkompetens inom markisolering. Hör gärna av er vid ytterligare frågor eller funderingar!

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för SSV Bygg & Anläggning AB .

A

Byta takpannor på taket

Arbetarna var bra, trevliga och så men kommunikationen var bedrövlig. Dåligt bemötande. Svår att få tag i. Väldigt besviken.

– Ann-Marie S (2017-04-12)

S

Nytt badrum där tidigare kök fanns

-Arbetet tog 7 veckor istället för utlovade 3 (vi valde ssv för att de var säkra på att hinna göra jobbet fortast). -Badrum utfördes med bakfall. -Kommunikation och projektledning var dålig (nästintill obefintlig) -bemötande när vi som kunder hade frågor/synpunkter var bedrövlig +den första snickaren vi hade här som reste innerväggar (han sa dessvärre upp sig från företaget senare) Vi skulle inte rekommendera Ssv till någon som ska göra badrum då de har brister i varje viktigt steg i byggprocessen.

– Sebastian och Jenny (2017-03-25)

Hantverkarens svar

Vi plockade in en UE entreprenad som utförde arbetet hos er. Under arbetets gång så skulle kund ta fram Mtrl vilket fattades samt var felbeställt. Entreprenaden fick därmed tyvärr vänta på korrekt material innan färdigställande kunde ske.

L

Helrenovering markplan

Stort jobb som omfattade en helrenovering av markplan på vår villa. Många moment över lång tid och flera underleverantörer involverade av SSV. Företaget visade flexibilitet gällande eget arbete, främst rivning och byggstädning, vilket uppskattas. Även installation av separat upphandlat ventilerat undergolv accepterades. + Godkänt slutresultat + Mycket bra lokal jobbledare (Henrik) + Flexibilitet - Tidsplanen kraftigt försenad - Dålig kommunikation gällande uppdateringar och slutrapportering - Underleverantören för VVS riktigt dålig. Mycket krångel för båda parter Slutresultatet blev godkänt, men mycket strul med underleverantör och dålig kommunikation drar ned betyget

– Lasse (2016-11-29)

Förbereda förskolregård.

Utmärkt bolag.

U

Tak

Vi är supernöjda med SSV. De bytte vårt tak på 230m2. Offerten och fakturan var identisk på kronan. Bra kommunikation. Lite oförutsedda problem som de löste oerhört snyggt. Vi rekommenderar detta företag!

– Uffe (2016-01-03)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...