Eco Bygg & Fastighet Norden AB

Välkommen! Eco Bygg & Fastighet Norden AB erbjuder alla typer av tjänster inom byggbranschen. Nybyggnad, renovering och tillbyggnad. Vi har många års erfarenhet inom byggbranschen, från målning, badrumsrenovering, murning till färdignyckel hus. Arbetet utförd av oss, är alltid med garanti!! Kontakta oss gärna inför ditt nästa projekt!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Eco Bygg & Fastighet Norden AB har utfört.

Referensjobb "Badrum" utfört av Eco Bygg & Fastighet Norden AB

Badrum

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Eco Bygg & Fastighet Norden AB .

K

Bygga altan

Eco Bygg & Fastighet Norden AB har byggt min nya, fina altan. Jag är mycket nöjd med hur arbetet har utförts och med resultatet. Altanen blev klar i tid, trots kallt och regnigt väder. Dessutom till ett bra pris.

– Kerstin (2015-02-23)

L

Renovering av 2 st badrum i Stockholm

Noggrant och kompetent utfört arbete, visserligen tog det lång tid men resultatet blev mycket bra.

– Lars (2015-01-05)

E

Bygge av inglasat uterum mot befintlig byggnad

Kommentar: Företaget anlitades för bygge av inglasat uterum. Bygget drog ut på tiden på grund av felaktigheter i monteringen, mycket fick göras om. Vi fick själva läsa ritningen och påpeka vad som skulle göras löpande. De hade inte alls tillräcklig kompetens att utföra uppdraget. Ej gott bemötande. Mycket besvikna.

– Eva och Patrik (2014-12-19)

J

Renovering

Marek har gjort ett fantastiskt bra jobb med renoveringen av min etta på Södermalm. Han var väldigt personlig och jag kände mig genast bekväm. Han var extremt duktig och hjälpsam, även med saker som vi inte diskuterade i förväg. Det var inget problem som Marek inte kunde fixa med topp kvalité. Vi hade jätte bra kommunikation under renoveringen och höll mig konstant uppdaterad i projektet. Jag kan absolut rekommendera Eco Bygg & Fastkghet Norden AB.

– Jaroslav (2014-09-29)

T

Mycket nöjd kund

"Vi mäste skriva och Tacka för dessa underbara arbetet. Eco Bygg & Fastighet har gört ett bra jobb hemma hos mig. Renovera Badrum , montera kök VVS arbeta och tapetsera. Jag är mycket nöjd."

– Taher Faizi (2014-06-09)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...