GTS Bygg AB

Välkommen till GTS Bygg AB Vi är ett litet byggföretag med professionella hantverkare med många års erfarenhet inom branschen. Vi jobbar snabbt, noggrant och effektivt till attraktiva priser. Efter era önskemål och våra utvärderingar, ger vi ett kostnadsfritt prisförslag.

Här är några utav arbeten vi utför: - ALTAN - BADRUM - KÖK - KAKEL & KLINKER - FASAD - TRAPPRENOVERING - FÖNSTER BYTE - GIPS & SNICKERI - MÅLNING & SPACKLING osv... Vi jobbar med ROT-avdrag och innehar F-skattsedel. Fler referenser finns om detta önskas. 📞Telefon: 070-755 30 07 📧E-post: kontakt@gtsbygg.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som GTS Bygg AB har utfört.

Referensjobb "" utfört av GTS Bygg AB

Referensjobb "" utfört av GTS Bygg AB

Referensjobb "" utfört av GTS Bygg AB

Referensjobb "" utfört av GTS Bygg AB

Referensjobb "" utfört av GTS Bygg AB

Referensjobb "" utfört av GTS Bygg AB

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för GTS Bygg AB.

A

Badrumsrenovering

Rekommenderar varmt detta företag. Vi är fantastiskt nöjda med vårat badrum, som dessa skickliga och trevliga hantverkare helrenoverat åt oss. Kunde inte blivit bättre!!! Nämnas bör, att de kunde börja med väldigt kort varsel och var hela tiden mycket flexibla och lätta att samarbeta med. Ägaren Goran var mycket trevlig, tålmodig och lätt att kommunicera med och alltid mån om att vi skulle bli nöjda. Kanonbra helt enkelt!!!

– Anna och Sixto Quesada (2016-09-14)

S

Litet badrum

De gjorde badrummet snyggt och höll lovad tid trots semestertider och sjukdom. Ägaren, Goran var dessutom mycket trevlig och flexibel. Vi fick dessutom ett certifikat med 10 års garanti.

– Sara (2016-03-15)

M

Helrenovering badrum från -64

Mån om att kunden skall bli nöjd, håller tidplan, bra kvalité på arbete.

– Magnus (2016-01-31)

C

Renovering badrum + rivning av vägg

Goran och hans kollegor har utfört jobbet med stor noggrannhet och stort tålamod. Jag är väldigt nöjd med mitt nya badrum och kan varmt rekommendera GTS bygg!

– Carolina (2016-01-25)

B

Renovering av badrum

Mycket bra! Jag är jättenöjd med arbetet. Hög kvalité och väldigt lätta att samarbeta med. Rekommenderar GTS Bygg utan tvekan och kommer anlita dom igen.

– Britt (2016-01-20)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...