Vi bygger på Österlen AB

Vårt företag har verkat i Skåne sedan 2007. Vi jobbar främst med om- till och nybyggnad av småhus. En av våra specialiteter är renovering av skånegårdar, där vi jobbar nära vår arkitekt, allt för att få så bra resultat som möjligt. Vi direktimporterar fönster och dörrar och säljer till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi importerar även glasfiberpooler och kan även offerera övriga byggprodukter. Vår importverksamhet är under utveckling och den expanderar kraftigt. Vi utför gärna badrums- och takrenoveringar samt det mesta inom bygg. Våra priser är låga men kvaliteten hög. Prova oss! Vår hemsida: www.byggidag.se

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Vi bygger på Österlen AB.

A

Byta befintlig ytterdörr

Valde en alu/trä dörr med helglas. Jättefin dörr och skickliga hantverkare. Klara på utsatt tid och med bra resultat

– Annika Hansson (2018-05-24)

L

Utbyte: fönster till dörr

Väl genomfört arbete enligt specifikation, bra och snabb kontakt med ansvarig person. Mindre efterfixar behövdes och genomfördes utan vidare besvär eller argumentation.

– Lisa (2018-05-22)

Byte av två fönster

Bytte fönster. Själva isättandet och grundarbetet var väl utfört men den avslutande finishen blev inte riktigt som önskat. Efter diskussion och ett par återbesök så ordnades det ganska bra, dock inte perfekt. De ansvariga på företaget var inte alltid helt tillmötesgående i kommunikationen. Var dessutom svårt att prata med arbetarna på plats då de inte kunde svenska eller engelska. Hade allt flytit på bra och ordnats utan tjafs så hade jag förmodligen kunnat rekommendera dem men p g a tjafset kan jag inte helt rekommendera dem.

E

Byte av ytterdörrar

Super nöjda. Fina dörrar och snabb insättning. Vi är supernöjda kan varmt rekommenderas. Mvh Eva

– Eva Strandberg (2017-08-26)

M

Utbyggnad

Duktiga ambitiösa och trevliga hantverkare. Ej svensktalande och svårförståelig engelska (men gick helt ok att kommunicera ändå). Arbetsledaren talar bra svenska och fungerade toppen som mellanled och var alltid tillgänglig. Tips är att ha dialog och avstämningar kring kostnader, gärna skriftligt, om projektet går på löpande kostnader. Vi fick lite missförstånd men det ordnade upp sig bra och byggfirman har varit tillmötesgående. Justerat: då vi har problem med läckage väntar vi att sätta ett eventuellt högre betyg i avvaktan på reperation.

– Maja Modigh (2017-04-26)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...