Bygg&Interiör Ale AB

VÄLKOMMEN TILL BYGG & INTERIÖR ALE AB! BYGG OCH INTERIÖR ALE ÄR ETT BYGGFÖRETAG MED HUVUDINRIKTNING PÅ NYBYGGNATION AV VILLOR. I FÖRETAGET FINNS 25 ÅRS ERFARENHET AV BYGGBRANSCHEN, VILKET GETT OSS EN MYCKET BRED KOMPETENS. Kom med era idéer till oss, så hjälper vi er vidare, oavsett om ni vill ha husbygge på ett lösvirkes hus som har en kostnad på ca 14000 kr /m² eller ett monteringshus. Vi monterar bland annat Mjöbäcksvillan, Borohus och Västkuststugan. Förutom husbygge, nybyggnation så utför vi även alla typer av renoveringsarbeten och om-/tillbyggnad. Dessutom utför vi montering av kök, golvläggning och altanbyggnationer m.m. VÄLKOMNA ATT KONTAKTA OSS FÖR OFFERT ELLER OM NI HAR NÅGRA FRÅGOR!

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Bygg&Interiör Ale AB.

S

Utbyggnad utav hall

Ett trevligt gäng, kommer med lösningar och förslag. Allt klaffade bra och bygget gick smidigt. Blev kanon och jag är nöjd över min nya hall. Självklart kommer vi att ringa när vi ska bygga ut nästa gång igen. Rekommenderar starkt!

– Sophie Bohdn (2020-06-14)

U

Byte av ett fönster 12 x 12 vitmålat

Tack för ett bra utfört arbete. Vi är mycket nöjda med vårt nya fönster!

– Ulrika (2020-04-29)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...