Tegelhantverk i Stockholm AB

Vi är en byggfirma i Stockholm som fokuserar på klassiska murararbeten som tegel, puts och sten. Vi är ett av få företag i Stockholmsområdet som erbjuder småhus helt i tegel men vi utför gärna även andra typer av arbeten. Vi åtar oss gärna uppdrag som: - om- och tillbyggnader - fasadarbeten - grundarbeten - ventilationsarbeten - murnings- och putsarbeten - mura öppna spisar skorstenar Välkommen att kontakta oss för en gratis offert för just ditt projekt!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Tegelhantverk i Stockholm AB har utfört.

Öppen spis

Vi hjälpte kund att mura en öppen spis i källaren där oljepannan tidigare hade stått så det fanns färdiga rökkanaler som vi kunde använda. På spiselkrans och bänk la kalksten vilket också blev snyggt.

Referensjobb "Ombyggnad Altan" utfört av Tegelhantverk i Stockholm AB

Ombyggnad Altan

Ombyggnad av Altan till två nya rum:

Referensjobb "Stenläggning" utfört av Tegelhantverk i Stockholm AB

Stenläggning

50kvm stenläggning med underarbete i form av shaktning makadam stenmjöl

Referensjobb "Öppen spis från grunden" utfört av Tegelhantverk i Stockholm AB

Öppen spis från grunden

Murade en helt ny öppenspis från grunden

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Tegelhantverk i Stockholm AB.

N

Renovering av husets sockel

Vi anlitade Tegelhantverk i augusti 2016 för renovering av vår sockel/husgrund. Vi fick otroligt bra rådgivning innan renoveringen satte igång. Projektledaren som var här kändes väldigt påläst och kunde guida oss genom olika metoder och valmöjligheter, till skillnad mot andra företag som också lämnade offerter. Dessutom genomfördes ett kostnadsfritt test för att se på vilket sätt renoveringen skulle genomföras, där gammal puts först skulle bort. Testet gjordes på en mindre yta. Det tyckte vi var väldigt proffsigt gjort. Jobbet gjordes på utsatt tid (2 veckor) till ett bra pris. Vi är väldigt nöjda med den här renoveringen och kan verkligen rekommendera vidare. Till och med våra grannar påpekade att de var proffsiga.

– Nathalie (2017-02-06)

A

Putsa murstock inomhus.

Mycket bra att ha att göra med. Trevliga. Det skrivna ordet är inte felfritt, så missförstånd kan uppstå, men inga som helst problem när man pratar eller skriver tillbaka och beskriver hur man har förstått det. Kan utan tvekan rekommenderas.

– Anders (2016-12-28)

L

Tätning av betongplatta, grund

Tegelhantverk var oerhört bra att ha att göra med! Kändes mycket kunniga och seriösa och gjorde noga efterforskningar innan de tätade vår grund mot radon. Tydlig kommunikation hela tiden. Tydlig offert och tät kommunikation under hela projektet. Och till skillnad från många hantverkare så kom de när de lovat ;) Vi är oerhört nöjda och kan varmt rekommendera Tegelhantverk i Stockholm AB!

– Linda (2016-08-31)

Hantverkarens svar

Tackar så mycket för dem fina orden. Mvh Peter Och Haeidr

J

Öppen spis i källaren

Vi murade en öppen spis i källaren som vi putsade och vi behövde även täta rökgångar och mura om skorstenen längst upp som hade börjat vittra. Tegelhantverk gjorde ett snyggt jobb och det var enkla och flexibla att jobba med så vi kan rekommendera dom.

– Johan (2016-08-26)

Hantverkarens svar

Tack Johan hoppas ni får det varmt och skönt i Vinter Mvh Peter och Haeidr

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...