DNB Bygg & Fastighetsservice AB

Välkomna till oss på DNB Bygg & Fastighetsservice AB Om oss DNB bygg & fastighetsservice grundades av idén att vi tar våra kunders önskemål och drömmar och hjälper de att förverkliga de. Vi har en längtan att tillsammans med kundens personliga önskemål skapa en förändring i varje hem. Vi lyckas med vårt arbete och uppnår kundens förväntningar för vi tror på en god kommunikation med våra kunder och professionell planering. Vi sätter våra kunders behov först och det visar sig i vilka vi är, hur vi bygger och hur vi fullbordar varje projekt. Vare sig om det är litet eller stort projekt, arbetar DNB bygg & fastighetsservice med en passion att hjälpa dig uttrycka dina unika idéer för ditt hem och med samarbetet med oss hjälpa dig att förverkliga de. Med oss kommer du att uppleva kraften i förändring. Tveka inte att kontakta oss för att få information om vårt samarbeta för att förverkliga Ditt nästa projekt.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som DNB Bygg & Fastighetsservice AB har utfört.

Referensjobb "Total projektledning för er ny byggnad eller renovering." utfört av DNB Bygg & Fastighetsservice AB

Total projektledning för er ny byggnad eller renovering.

DNB Bygg & Fastighetsservice AB står för hela projektledningen från start till mål. Allt för att ni som kund ska känna trygghet och inte behöva vända er till olika leverantörer eller riskera att stöta på problem under byggets gång. Vi startar med att titta på projektet tillsammans så att ni kan berätta mer om hur ni vi ha det. Sen får ni bestämma vilket material samt vilka kakel, möbler och med mera som ni vill ha. Därefter tar vi fram en arbetsplan som ni kan följa och som hänvisar till när allt beräknas kunna vara klart. Jobbet avslutas sedan med en grundlig genomgång tillsamman och därefter överlämnas alla papper med garantier på utfört jobb.

Referensjobb "Pool" utfört av DNB Bygg & Fastighetsservice AB

Pool

Byggnation av pool med rett speciellt förarbete på en ojämn yta som varierar från 0 till 6 meter i höjden

Referensjobb "Köksrenovering " utfört av DNB Bygg & Fastighetsservice AB

Köksrenovering

Vi kan hjälpa er att förverkliga drömmar och idéer om det perfekta köket och ser till att arbetet blir ordentligt utfört ända från grunden. Under projektets gång har ni kontakt med en av våra projektledare som ser till att arbetet genomförs efter behov och önskemål. Vi har även möjlighet att hjälpa till med ritningar på det nya köket samt plocka fram moderna och funktionella lösningar anpassade för er. För att kunna pressa priserna på er köksrenovering erbjuder vi alltid rimliga timkostnader och samarbetar därtill även med flera leverantörer som erbjuder oss kvalitativt material till rättvisa priser. För oss är det viktigt att alltid kunna bidra med professionella tjänster till rätt pris så att ni kan få ut maximalt genom er befintlig budget.

Referensjobb "Missing People." utfört av DNB Bygg & Fastighetsservice AB

Missing People.

Vi stödjer Missing People i deras arbete.

Referensjobb "Samlade Betygsdokument." utfört av DNB Bygg & Fastighetsservice AB

Samlade Betygsdokument.

Samlade betygsdokument. 1)Rit & Mätteknik 2)Beklädnader 3)Byggisolering 4)Byggnadsträ & Betong 5)Formbyggnad 6)Reparation & Ombyggnad 7)Snickerier & Inredning 8)Stomar 9)Ställningsbyggnad

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för DNB Bygg & Fastighetsservice AB.

Badrumsrenovering

M

Renovering

Vi är mycket nöjda, de får betyget 4. Enda anledningen till att de inte fick 5 var att det tog lite längre tid än planerat främst för att vi fick göra om ett golv. Det sköttes snyggt och de tog på sig hela det ekonomiska ansvaret. Vi är speciellt nöjda med kundkontakten som sköttes av Damir, han är mycket tillgänglig och flexibel.

– Marianne (2015-02-04)

T

Ombyggnad

Vi anlitade DNB bygg som utförde en total ombyggnad av vårt gamla hus Jobbet utfördes mycket bra, med största belåtenhet. Får utan tvekan en 5:a i betyg.

– Thomas (2015-01-13)

A

Fasadbyte på ett hus från år 1931 i Ale

vid telefon kontakt och personligt besök:) var proffsig och trevligt med bra bemötande och verkande kunnig och snabb

– Anders (2014-10-16)

M

Omfattande renovering av radhus om 113 kvm i Lerum, 14/7

En sällsynt pålitlig och kompetent byggfirma! Över förväntan nöjd med utfört arbete samt alla överenskommelser av en omfattande renovering av min bostad! De höll avtalad tid samt pris och resultat är mycket proffsigt gjort. Byggherren, Damir, har jag upplevt som genuint mån om att tilgodose min önskan. Han har dessutom varit lätt att kontakta och har fört en god dialog med mig under hela projektet vilket har känts mycket tryggt. Anlitar gärna företaget igen och rekomenderar det varmt till alla i min omgivning!

– Malin (2014-09-13)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...