DNB Bygg & Fastighetsservice AB

Välkomna till oss på DNB Bygg & Fastighetsservice AB OBS!!! På grund av virus COVID-19 och den nuvarande situationen på global nivå vårt kollektiv har kommit överens om att erbjuda våra kunder 10-20% billigare pris på den totala summan och även om ni handlar genom våra leverantör kommer det också att få dig 10-20% billigare jämfört med det ordinarie priset (gäller inte för kampanj priset). Erbjudande gäller bara om ni bokar jobb till 15-de Maj 2021. Om oss DNB bygg & fastighetsservice grundades av idén att vi tar våra kunders önskemål och drömmar och hjälper de att förverkliga de. Vi har en längtan att tillsammans med kundens personliga önskemål skapa en förändring i varje hem. Vi lyckas med vårt arbete och uppnår kundens förväntningar för vi tror på en god kommunikation med våra kunder och professionell planering. Vi sätter våra kunders behov först och det visar sig i vilka vi är, hur vi bygger och hur vi fullbordar varje projekt. Vare sig om det är litet eller stort projekt, arbetar DNB bygg & fastighetsservice med en passion att hjälpa dig uttrycka dina unika idéer för ditt hem och med samarbetet med oss hjälpa dig att förverkliga de. Med oss kommer du att uppleva kraften i förändring. Tveka inte att kontakta oss för att få information om vårt samarbeta för att förverkliga Ditt nästa projekt.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som DNB Bygg & Fastighetsservice AB har utfört.

Referensjobb "Total projektledning för er ny byggnad eller renovering." utfört av DNB Bygg & Fastighetsservice AB

Total projektledning för er ny byggnad eller renovering.

DNB Bygg & Fastighetsservice AB står för hela projektledningen från start till mål. Allt för att ni som kund ska känna trygghet och inte behöva vända er till olika leverantörer eller riskera att stöta på problem under byggets gång. Vi startar med att titta på projektet tillsammans så att ni kan berätta mer om hur ni vi ha det. Sen får ni bestämma vilket material samt vilka kakel, möbler och med mera som ni vill ha. Därefter tar vi fram en arbetsplan som ni kan följa och som hänvisar till när allt beräknas kunna vara klart. Jobbet avslutas sedan med en grundlig genomgång tillsamman och därefter överlämnas alla papper med garantier på utfört jobb.

Referensjobb "Pool" utfört av DNB Bygg & Fastighetsservice AB

Pool

Byggnation av pool med rett speciellt förarbete på en ojämn yta som varierar från 0 till 6 meter i höjden

Referensjobb "Köksrenovering " utfört av DNB Bygg & Fastighetsservice AB

Köksrenovering

Vi kan hjälpa er att förverkliga drömmar och idéer om det perfekta köket och ser till att arbetet blir ordentligt utfört ända från grunden. Under projektets gång har ni kontakt med en av våra projektledare som ser till att arbetet genomförs efter behov och önskemål. Vi har även möjlighet att hjälpa till med ritningar på det nya köket samt plocka fram moderna och funktionella lösningar anpassade för er. För att kunna pressa priserna på er köksrenovering erbjuder vi alltid rimliga timkostnader och samarbetar därtill även med flera leverantörer som erbjuder oss kvalitativt material till rättvisa priser. För oss är det viktigt att alltid kunna bidra med professionella tjänster till rätt pris så att ni kan få ut maximalt genom er befintlig budget.

Referensjobb "Bas P & U" utfört av DNB Bygg & Fastighetsservice AB

Bas P & U

Referensjobb "Marbodal Certifikat" utfört av DNB Bygg & Fastighetsservice AB

Marbodal Certifikat

Referensjobb "Missing People." utfört av DNB Bygg & Fastighetsservice AB

Missing People.

Vi stödjer Missing People i deras arbete.

Referensjobb "Samlade Betygsdokument." utfört av DNB Bygg & Fastighetsservice AB

Samlade Betygsdokument.

Samlade betygsdokument. 1)Rit & Mätteknik 2)Beklädnader 3)Byggisolering 4)Byggnadsträ & Betong 5)Formbyggnad 6)Reparation & Ombyggnad 7)Snickerier & Inredning 8)Stomar 9)Ställningsbyggnad

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för DNB Bygg & Fastighetsservice AB.

R

Bygga bredare och djupare balkong

Utförde jobbet bra.

– Ralf (2020-12-05)

Hantverkarens svar

Tack för ditt förtroende, och jag hoppas att ni njuter av eran balkong och uterum.

M

Takbyte

Vattenläcka under arbetet. Väldigt dåligt måleriarbete, ej fackmannamässigt.

– Missnöjd (2020-09-21)

Hantverkarens svar

Vi är ledsna att du är missnöjd med oss ​​efter många nöjda kunder men i min värld är det normalt att alla har sitt fulla namn bakom sina ord och inte med ett smeknamn som är okänt för oss. Jag ber dig skriva ditt namn och efternamn så att jag vet vem jag skriver med eller helt enkelt ta bort din kommentar eftersom vi kan uppfatta detta som ogrundad förtal. Mvh. Damir.

M

Badrum

DNB byggde ett badrum med toalett och dusch hos oss. Vi upplevde att servicen var bra under den tid de arbetade hemma hos oss. De var trevliga, tillmötesgående och lyhörda. Vi blev väldigt nöjda med slutresultatet och skulle absolut använda oss av deras tjänster igen. På en skala 1-5 ger vi DNB 5. Inte för att allt var perfekt utan kanske främst för att eventuella missar/missförstånd rättades till utan problem.

– Marcelo (2020-02-03)

A

Vi ska bygga carport med altan ovanpå

Vi anlitade dem för att bygga en dubbel carport med altan ovanpå som skulle byggas ihop med befintlig altan. De förstod precis vad som skulle göras och vi är jättenöjda med resultatet. Kan varmt rekommendera dem.

– Anki (2019-12-20)

M

Renovering

Vi är mycket nöjda, de får betyget 4. Enda anledningen till att de inte fick 5 var att det tog lite längre tid än planerat främst för att vi fick göra om ett golv. Det sköttes snyggt och de tog på sig hela det ekonomiska ansvaret. Vi är speciellt nöjda med kundkontakten som sköttes av Damir, han är mycket tillgänglig och flexibel.

– Marianne (2015-02-04)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...