Reiskogs Hantverk

Hej och Välkommen till Reiskogs Hantverk. Jag har 7 års erfarenhet från byggbranschen och startade eget 2013. Jag utför snickeri, Invändigt och utvändigt, montering, all typ av bygg enligt mina kunders önskemål. Kakel och klinkers(badrum, stänkskydd i kök, golv osv), och kommer starta igång en verkstad för att göra finsnickeri. är utbildad möbelsnickare, så jag har öga för detaljer. Kontakta mig gärna med era frågor och önskemål. Med vänliga hälsningar, Robert

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Reiskogs Hantverk har utfört.

Referensjobb "Vedbod" utfört av Reiskogs Hantverk

Vedbod

Vedbod

Referensjobb "Vedbod" utfört av Reiskogs Hantverk

Vedbod

Vedbod i lärk, detaljarbete

Referensjobb "Kakeljobb Sjörup" utfört av Reiskogs Hantverk

Kakeljobb Sjörup

Kakeljobb Sjörup

Referensjobb "putsade väggar" utfört av Reiskogs Hantverk

putsade väggar

putsade väggar

Referensjobb "Sjöbo stänkskydd och ny bänkskiva" utfört av Reiskogs Hantverk

Sjöbo stänkskydd och ny bänkskiva

Sjöbo stänkskydd och ny bänkskiva. REFERENS: Vi är mycket nöjda och han har varit väldigt noggrann och eftertänksam i allt han har gjort. Punktlig och höll det avtalade priset. Redan rekommenderat dem till andra och kommer anlita igen. / Gert och Anita

Referensjobb "Badrum, Malmö" utfört av Reiskogs Hantverk

Badrum, Malmö

Badrum, Malmö REFERENSER: Mycket seriösa unga killar som har gjort ett väldigt bra jobb. Har sett en del dåliga exempel i byggbranschen men dessa två sticker ut ur mängden och visar väldigt gott exempel hur allting ska skötas snyggt. REKOMMENDERAS!

Referensjobb "Renovera Inner hall med ny panel, socklar och bröstlist. Och Reparation av taket pga Stormar hösten 2013" utfört av Reiskogs Hantverk

Renovera Inner hall med ny panel, socklar och bröstlist. Och Reparation av taket pga Stormar hösten 2013

REFERENS: Tycker det fungerade väldigt bra och har anlitat dem vid två tillfällen. De har skött det rent och snyggt och de verkade väldigt erfarna och har varit väldigt effektiva. Jobbet blev väldigt snyggt och de har gjort rent och städat efter sig vilket uppskattas. Blev rekommenderad av att anlita dem från en målare och det är jag väldigt tacksam för!

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Reiskogs Hantverk.

A

Platsbyggd sänglösning

Mycket väl utfört snickeri- och möbelmonteringsarbete. Lösningsorienterad och kompetent, håller tidsramar. Dessutom trevlig.

– Anna (2018-07-24)

M

Badrumsrenovering litet badrum Brösarp

Jättelätt att ha med Robert att göra. Han kommer med bra förslag och lösningar. Kommer alltid i tid och min badrumsrenovering blev helt perfekt. Jag rekommenderar honom starkt.

– MB (2016-12-23)

A

Väggmontage övervåning i nytthus

Mycket bra och effektiva. De gjorde en bra uppskattning på hur lång tid arbetet skulle ta och därmed även vad kostnaden skulle bli.

– Andreas Wood (2014-08-02)

G

stänkskydd och ny bänkskiva

Sjöbo stänkskydd och ny bänkskiva. REFERENS: Vi är mycket nöjda och han har varit väldigt noggrann och eftertänksam i allt han har gjort. Punktlig och höll det avtalade priset. Redan rekommenderat dem till andra och kommer anlita igen.

– Gert och Anita (2014-02-05)

I

Badrum, Malmö

Mycket seriösa unga killar som har gjort ett väldigt bra jobb. Har sett en del dåliga exempel i byggbranschen men dessa två sticker ut ur mängden och visar väldigt gott exempel hur allting ska skötas snyggt. REKOMMENDERAS!

– Inge Håkansson (2014-02-05)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...