AB SIOB

Svensk Interiör och Bygg - SIOB AB Vi är ett Stockholmsbaserat byggföretag med serviceinriktat och modernt tänkande där du som kund står i centrum. Vårt motto är att alltid finnas tillgängliga för våra kunder, och när du anlitar oss så får du en personlig byggledare som ansvarar för just ditt projekt och är din huvudsakliga kontaktperson. Självklart kan du utnyttja 30% reduktion på arbetskostnaden genom ROT-avdrag när du anlitar oss. För mer info, besök oss på: www.siob.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som AB SIOB har utfört.

Referensjobb "Takläggning, tillbyggnad" utfört av AB SIOB

Takläggning, tillbyggnad

Tillbyggnation av befintligt gästhus i Vaxholm.

Referensjobb "Platsbyggd skoförvaring" utfört av AB SIOB

Platsbyggd skoförvaring

Skoförvaring i hall inklusive inbyggd belysning samt konvektorelement.

Referensjobb "Veranda" utfört av AB SIOB

Veranda

9x5m amerikansk veranda (american porch) med knäckt tak och förvaring under. Helprojekterat med allt från material till sista skruv. 34x170mm-trall och 140x140mm limträstolpar för genuin känsla. Limträbalk i ovankant som taket lutar mot för maximal stabilitet mot minsta möjliga smäckra balk.

Referensjobb "Ommålning villa" utfört av AB SIOB

Ommålning villa

Ommålning villa ink. utbyte av specialanpassad/specialbeställd vindkiveplåt och takrenovering

Referensjobb "Altanräcke" utfört av AB SIOB

Altanräcke

Utbyte av altanräcke till räcke med glas

Referensjobb "Stenlagd gång" utfört av AB SIOB

Stenlagd gång

Stenlagd gång i skiffer/natursten

Referensjobb "Stenmur" utfört av AB SIOB

Stenmur

Stensatt mur med geonät, dräneringsrör och toppsten. Lätt svängd för att följa naturens profil.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för AB SIOB.

G

Fasadmålning, fönstermålning, målare i Sollentuna

Målning påbörjades utan nödvändigt underarbete (tvätt, skrapning, slipning). Företaget hävdade fackmässigt arbete varför jag avbröt målningen och anlitade en oberoende besiktningsman som konstaterade allvarliga fel. Företaget menar att allt är mitt fel eftersom jag inte har låtit dem fortsätta måla. De medger inga fel som ska åtgärdas. Ärendet väntar på avgörande i Allmänna reklamationsnämnden men företaget har deklarerat att de betraktar ARN:s utslag som en rekommendation.

– Grundlurad radhusägare (2019-11-02)

Hantverkarens svar

Bäste radhusägare, Vi beklagar att du är missnöjd och kan bara konstatera att ARN:s beslut i ärendet till fullo tillbakavisade dina krav samt slår fast att vi gjort allt vi kunnat för att hjälpa dig inom ramen för vårt avtal."

C

Altan

Mycket nöjd med slutresultatet av altanbygget, duktiga hantverkare!

– Christian Lindahl (2016-08-18)

M

Åtgärda buktande mur och sluttning

Väldigt trevliga och professionella. Jobbet gjordes snabbare än avtalad tid och med mycket bra resultat. Rekommenderas!

– Marcus (2015-12-15)

Klinker i källare

Utomordenligt utfört arbete! Lyssnade på beställarens synpunkter och kom med egna förslag. Super som Peter byggansvarig skulle uttrycka det.

I

Trädgårdsmur m.m.

Synnerligen väl utfört arbete med nya och gamla trädgårdsmurar, läggning av skiffersten vid entré och altan med gjuten betongsula som grund, tvättning och ommålning av hus (souterräng 275 kvm) och garage, nytt altanräcke och ny altantrappa med nytt räcke samt reparation av tak. Det omfattande murarbetet, som innefattade grävning och bortforsling av stora jordmassor, gick raskt undan så att de uppgrävda rosorna kunde återplanteras innan våren kom på allvar. Företaget har yrkesskickliga och arbetsamma hantverkare som kan allt! Detta ledde till stora tilläggsbeställningar. Offertgivningen och faktureringen var mycket ordentlig och professionell. Företagets ledning var noga med att följa arbetena och ha löpande kontakt med oss. Vi ger med nöje SIOB AB våra allra bästa rekommendationer!"

– Ingvar Åkesson (2014-10-17)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...