Swea Group AB

” Vi bygger långsiktigt” Swea Group AB är ett snabbt växande företag som är verksamt runt om i hela Sverige. Våra projekt består i allt från enkla service uppdrag till större totalentreprenader samt förmedling och utveckling av fastigheter och attraktiva markområden. Vår företagsfilosofi är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder där vi är ett kollektiv som har till uppgift att vara den optimala lösningen för dig som kund. Swea Group:s affärsmodell bygger på ett kvalitetssäkrat arbete av behöriga hantverkare för ett tryggare slutresultat. Våra medarbetares breda erfarenhet är vår största resurs och därmed er trygghet när ni anlitar oss.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Swea Group AB.

H

Kakling i kök 6-7m2

Väl utfört enligt överenskommelse. Höll tiden och var lätta att kontakta.

– Håkan (2019-10-07)

J

renovering badrum

Swea Group gjorde vårt badrum så fint! Goran och alla dom andra hantverkarna var så proffsiga hela projektet. Vi fick bra tips och snabba svar då vi hadde frågor.Det var rent och snyggt efter varje dags arbete.Vi kan varmt rekommendera Swea Group!

– johan (2019-07-24)

U

Helrenovering badrum i lägenhet

Nöjd med resultatet av renoveringen! Men, tog mer än dubbla tiden mot överenskommet (2,5 månader istället för 1 mån), vilket är oacceptabelt när det gäller enda badrum/toaletten i lägenheten. Kontakten med Swea group funkade bra så länge jobbet fanns i deras planering, men efter att den överenskomna (något förskjutna pga vissa oväntade komplikationer) deadlinen passerats så upphörde i stort sätt informationen från dem. För att något skulle hända, så fick jag fick hålla på att tjata på projektledaren för att få något att hända. När de glömt beställa porslin och inredning på den offert jag lämnat, så inget fanns att hämta hos badrumsfirman, så struntade de bara i att göra något åt det. När jag ringde projeketledaren efter ett par dagar och frågade om när grejorna skulle komma, så visste han inget om det. Verkade saknas kommunikation mellan projektledare och hantverkarna.

– Ulf (2019-07-06)

Hantverkarens svar

Hej Ulf, Tråkigt att du känner så här men vi delar inte din uppfattning. Vår syn på projektet: Innan projektet påbörjades fick du information av oss att det fanns möjlighet att köpa kakel samt badrumsmöbler via oss hos våra rekommenderade leverentörer samt rabatter. Som alla våra andra kunder har du informerats att Du väljer kakel, fog och möblerna samt gör beställningen. I ditt mail daterat 2019-03-31, framkommer följande: Om kakel o klinker skriver du klart o tydligt att det är lagervara och att leverantören anser att det är enklast att vi på Swea Group kan hämta upp kaklet direkt från deras lager. " Porsin och armaturer- Offererat från Frej Jonsson, i mitt namn, kopplat till ert kundkonto, se bifogad kopia på offert" står det i mailet. Vår uppfattning är då givetvis att det är beställt och klart. Dels pga att vi har informerat dig om att Du gör beställningen men även att det inte framkommer något annat i mailet. Leveranstider på badrumsmöbler är tyvärr ingenting vi kan styra eller påverka. Vilket inte är detsamma som att vi struntar att göra något åt det. Vi monterade det som fanns så du kunde ha ett fungerande badrum medans vi inväntade på den övriga leveransen. Extra arbetet som tillkom orsakade en veckas förlängning. Kommunikationen mellan hantverkarna och projektledaren har vi ingen anmärkning på eftersom förseningen berodde på ett otydligt mail från dig. Summering: På grund av bristfälligt mail blev leveransen av badrumsmöbler väldigt sen som inte enbart vi kan klandras för. Slutresultat: Ett mycket snyggt badrum som vi hoppas att du är nöjd med. Swea Group AB ( 2019-07-08)

H

Minibadrum 3 m2

Välspecificerat avtal. Rak o tydlig kommunikation. Problem under genomförandet löstes smidigt.

– Hans J (2019-02-22)

B

Enkel renovering

Är mycket nöjd med helrenoveringen av två badrum i 40-talsvilla. Arbetsledaren Goran var effektiv och sympatisk vid alla kontakter. Hantverkarna gjorde ett förstklassigt jobb, var trevliga och höll rent och snyggt under arbetets gång. Tidsplanen hölls, trots förseningar vid leverans av inredningen. Kan varmt rekommendera SWEA GROUP vid badrumsrenovering.

– Barbro Bergendahl (2018-06-04)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...