Swiss Metod AB

Välkomna till Swiss Metod. ETT KOMPLETT MÅLERIFÖRETAG Vårt uppdrag är att erbjuda tjänster av högsta kvalitet för både privata och kommersiella kunder inom målning och sprutlackering. Vi tillhandahåller dessa tjänster genom noggrannhet och med kvalitetskontroll för att ge högre kundnöjdhet än konkurrenterna. I vår verkstad utför vi sprutmålning av köksluckor, garderobsdörrar och golvlister. Med vår erfarenhet kan vi vara behjälpliga med allt, från val av kulör med professionell rådgivning via vår leverantör, till att lösa komplicerade projekt som till exempel limfärg eller reparation av fasad inför målning. Kontrakt ses som överenskommelse mellan parterna som kommer att få långsiktiga fördelar från samarbetet. Våra målare har flera års erfarenhet och vana vid de flesta situationer. Stor fokus läggs på att lösa problem som uppkommer under projektens gång. Allt för att våra kunder ska känna sig nöjda med vår insats. Vi utför arbete inom både nybyggnation och renovering. Allt som har med: • Målning utvändigt • Målning invändigt • Sprutlackering Vi har F-skatt och ansvarsförsäkring. Kvalitet framför allt, utmana oss! Vi ser fram emot att ha ett möte där vi kan ge dig mer information om fördelarna med vårt samarbete. Vänligen kontakta oss för att boka tid.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Swiss Metod AB har utfört.

Referensjobb "Bygglov" utfört av Swiss Metod AB

Bygglov

Vi hade nöjet att få arbeta på ett projekt tillsammans med Bygglov-teamet. Fantastiska fyra dagar på ett utmanande projekt.

Referensjobb "Hotel MJ`S" utfört av Swiss Metod AB

Hotel MJ`S

Komplett transformering av alla ytor med nya kulörer.

Referensjobb "Trappmålning" utfört av Swiss Metod AB

Trappmålning

Ge nytt liv åt din gamla trappa.

Referensjobb "Utomhusmålning " utfört av Swiss Metod AB

Utomhusmålning

Kulörbyte av paneler.

Referensjobb "Utomhusmålning" utfört av Swiss Metod AB

Utomhusmålning

Underhållsmålning av gammal fasad.

Referensjobb "Sprutlackering" utfört av Swiss Metod AB

Sprutlackering

Fräscha upp köket, prisvärt och miljövänligt.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Swiss Metod AB.

måla villa skanör

Bra utfört!

K

Ytrenovering lägenhet: väggar, tak, snickerier (spackling, målning)

Vi är mycket nöjda med Swiss Metod och deras utförda arbete. Anlitar dem gärna igen och kan varmt rekommendera Swiss Metod.

– Karl-Fredrik Paulsson (2019-01-04)

S

Fasadmåla 1,5 plans villa en sista gång

Förhållandevis noggranna, snabba och tillmötesgående. Kommer absolut använda dem fler gånger.

– SkåneDave (2018-12-15)

A

målning av hus

Jobbade bra

– Anneli Eriksson (2018-12-13)

J

Målning o tapetsering inför inflyttning i villa

Fullföljde uppdraget enligt avtal i tid. Trevliga och tillgängliga. På kort sikt (6 månader) är vi nöjda med arbetet. Kan av förklarliga skäl ej ge omdöme om hur resultatet ser ut efter några år. Utnyttjade de kryphål vi hade i avtalet som innebar att de inte behövde riva ner all tapet innan de spacklade och målade om de bedömde att de kunde uppnå ett likvärdigt resultat utan att göra det. Detta innebar såklart ett mindre jobb för dem.

– Johannes Elamzon (2018-11-21)

Hantverkarens svar

Hej Johannes, Tack för ditt omdöme, det uppskattas. Jag skulle dock inte se det som att vi utnyttjade något "kryphål" med tanke på att vi poängterade denna punkt i separat mail innan vi signerade avtalet. Och hela idéen med detta var för att spara tid (och därmed er totala kostnad). Så visst, på det sättet blev det mindre jobb för oss och lägre kostnad för er. Om ni behöver hjälp med något annat i framtiden så ska vi försöka göra oss förtjänta av fem stjärnor den gången. Lycka till med det nya huset!

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...