Tällberg Byggservice AB

(7st)
Hantverkare

Välkommen till Tällberg Byggservice AB

Vi är ett väletablerat byggföretag från hjärtat av Dalarna med verksamhet i Stockholm. Vi utför allt från kommersiella byggprojekt till renoveringar, uterum och kök & badrum till privatpersoner. Välkommen!

TÄLLBERG BYGGSERVICE AB Telefon: 073-252 16 99 E-post: info@tallbergbygg.se Godkänd för F-Skatt

Kvalitetssäkring

Kontrollerat av BraByggare:

2019-04-11

Företagsuppgifter

 • Organisationsnummer: 556795-6916
 • Innehar F-skattesedel: Ja
 • Bransch: Entreprenörer för bostadshus och andra byggnader
 • Reg. datum firma: 2009-12-02
 • Registrerad för moms: Ja
 • Bolagsform: Aktiebolag

Ansvarsförsäkring och kreditvärdighet

 • Ansvarsförsäkring: Uppgift saknas
 • Kreditkontroll: Kredit bevakas löpande, stängs av vid betalningsproblem
 • Försäkringsbolag:
 • Bevakas via: Creditsafe

Svartlistning

 • Brabyggare: Ej svartlistad
 • Råd & Rön (gå till lista): Ej svartlistad

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Tällberg Byggservice AB.

B

Inglasat uterum

Alla turerna i den här bedrövliga historien går inte att återge här men det uterum företaget kontrakterades för att bygga skulle bli klart i maj 2017. När uterummet äntligen var nästan klart efter "sju sorger och åtta bedrövelser" i maj 2018, alltså ett år försenat, var det i kontraktet avtalade vitesbeloppet vid försening uppe på en mycket hög nivå. Företaget fick då ett mycket förmånligt erbjudande att kvitta det stora vitesbeloppet mot att de uppförde grunden till ett växthus, vilket accepterades. Trots den förmånliga skriftliga överenskommelsen lämnade företaget arbetet med växthusgrunden när den var halvfärdig och "gick under jorden". De ansvariga svarade varken på mejl, SMS eller telefon. Vi blev då tvungna att anlita ett annat företag för att avsluta arbetet med växthusgrunden. Beträffande det utförda arbetet var det stora skillnader i utförandet. Några av killarna var mycket duktiga och noggranna medan andra var riktiga klåpare som orsakade stora förseningar och extra kostnader, t ex när ett uselt lagt klinkergolv blev tvunget att brytas upp och läggas om från början. Det största problemet med företaget var dock de ansvariga personernas nonchalans och uppträdande och sättet att göra sig oanträffbara under långa perioder när problem uppstod eller när arbetet med uterummet helt utan förklaring stod helt stilla. Jag vill alltså starkt varna för att anlita det här företaget!!!

– Bengt (2019-01-07)

L

tegelpannor

har gjort ett fint och bra jobb.med byte till hela tegelpannor.är ett bra företag,jag kan rekomendera dessa.

– lenag (2018-12-08)

L

Ny altan och nytt glasat uterum

De byggde in massor med fel i det glasade uterummet. Det ledde bl a till läckage. De drog över tiden för slutförande med sex månader. En anslutning till avlopp slutförde de överhuvudtaget inte trots att vi frågade dem massor med gånger. Till slut valde vi att avsluta samarbetet själva trots att anslutningen inte var klar. Det var mer regel än undantag att de inte kom till gemensamt planerade möten. Oftast kom inte heller hantverkarna när de lovat. De hörde vanligtvis inte heller av sig när de uteblev. Jag rekommenderar inte Tällberg Byggservice.

– Lena (2018-06-08)

C

Byggande av ute-höstrum

Bra genomfört bygge av uterum under augusti. Höll tidplan och budget föredömligt. Proffesionellt utfört bygge. Bra arbetsledning och stor hantverksskicklighet. Vi är mycket nöjda.

– CGK (2017-10-20)

T

Monteringsfärdig glasveranda från Skånska Byggvaror ca 20kvm

Tällberg Byggservice AB är ett mycket seriöst företag och har byggt vårat inglasade uterum till full belåtenhet. Mycket trevliga att att ha att göra med, och lätta att kommunicera med. Om något problem uppstod, så löstes det omgående. Jag rekommenderar starkt Tällberg Byggservice, för alla byggjobb. Mvh ThomasWallman

– ThomasWallman (2016-09-13)

 • Föregående
 • 1
 • 2
 • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...