Bygghus1 i Norden AB

VÄLKOMNA TILL BYGGHUS1 - "Allt på ett ställe" ===================================== Vi är specialiserade på HUS, BAD och KÖK och genomför nybyggnationer och ROT arbeten. Vi startade Modernabyggen i Norden 2009. I nov 2017 valde vi att byta namn till Bygghus1 i Norden AB eftersom vi breddar verksamheten. Vårt huvudkontor ligger i Partille. Vi arbetar i ======== Ale, Göteborg, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Mölndal, Partille och Stenungsund. Vi arbetar med =========== BYGG EL VVS PLÅT MÅLERI MARK Vi hjälper er att förverkliga ert projekt från ide, ritning, projektering till färdigt projekt inom ==================================================================== HUS (lägenheter, villor, fritidshus mm) BAD KÖK Vi erbjuder Service inom BYGG, EL och VVS ================================= Denna tjänst innebär att ni snabbt kan få hjälp med mindre servicearbeten Vision ==== Att vi rankas som ett av Sveriges bästa företag inom byggbranschen avseende service, utförande och bemötande. Välkomna att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte Benny Andersen

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Bygghus1 i Norden AB har utfört.

Referensjobb "Tillbyggnad Härryda" utfört av Bygghus1 i Norden AB

Tillbyggnad Härryda

Tillbyggnad av mindre hus med 30 kvm i två plan med torn. Nytt badrum, större kök och matsal, sovrum, litet allrum i torn.

Referensjobb "Badrum med storformatsplattor 60x60" utfört av Bygghus1 i Norden AB

Badrum med storformatsplattor 60x60

Vi fick blev utvalda av GARBO försäkringar att genomföra en totalrenovering av detta badrum i Landvetter.

Referensjobb "Tillbyggnad av parhus i två plan i Kyrkbyn på Hisingen" utfört av Bygghus1 i Norden AB

Tillbyggnad av parhus i två plan i Kyrkbyn på Hisingen

Generalentreprenad tillbyggnad av parhus i två plan. Huset kommer få en matsal samt ett sovrum till. Vidare kommer badrummet på övervåningen att totalrenoveras. Öppningen avväxlas med en dold järnbalk för att få en sammanhängande och öppen yta mellan kök, vardagsrum och matplats. Arbetet sker på en mycket liten delvis kuperad tomt i ett centralt beläget villaområde, vilket innebar en del utmaningar avseende grävning och omhändertagande av massor.

Referensjobb "Altanbyggen" utfört av Bygghus1 i Norden AB

Altanbyggen

Här hittar ni våra senaste arbeten och projekt Bilden visar altanbygget i Härryda som vi gjorde i mars 2014. Vi har tidigare 2010 renoverat deras badrum samt under 2012 gjorde vi deras tillbyggnad.

Referensjobb "Badrumsbyggen" utfört av Bygghus1 i Norden AB

Badrumsbyggen

Badrumsbygget har en blandning mellan modern/traditionell stil med inredning och influenser från Marocko

Referensjobb "Villabyggnation" utfört av Bygghus1 i Norden AB

Villabyggnation

Ett modernt , lyxigt och arkitektritat hus som planeras byggas på Flatön, Orust

Referensjobb "Tillbyggnad takkupa och balkong" utfört av Bygghus1 i Norden AB

Tillbyggnad takkupa och balkong

Arbetet färdigställdes i maj 2016

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Bygghus1 i Norden AB.

P

Renovera badrum/tvättrum

Mycket noggrant och proffsigt utfört arbete som gjordes med ett stort engagemang för att vi som kunder skulle bli nöjda. Kändes tryggt och seriöst från början till slutfört projekt. Vi kan varmt rekommendera Bygghus 1 i Norden AB.

– Peter och Maria (2018-03-21)

N

Montera ett vattenburet element.

Proffsigt, sakligt och flexibelt i genomförande. Dessutom väldigt trevligt bemötande och städat och rent när jobbet var klart. Tack!

– Niklas Lindhardt (2018-03-08)

S

Dörr & fönster

Benny på Moderna Byggen hjälpte oss att ta upp en dörr + fönster i sutterängplan. Vi hade bara ett uppskattat pris på arbetet och fakturerades inte för mer trots att arbetet tog ett antal timmar längre pga svårare vägg att forcera. Uppfattningen är också att Benny gör jobbet som han skulle göra det åt sig själv och lämnar inget som han inte själv är nöjd med. Kan inte annat än att ge högsta betyg.

– Stefan Karlsson (2017-05-30)

I

Balkong på befintligt radhus

Mycket god kompetens, hög service, stort engagemang, lösnings fokuserad, flexibla, hög kvalité på arbetet, pålitliga, alltid vänlig och trevlig. Rekommenderar varmt Modernabyggen i Norden till andra kunder med byggplaner.

– Ingela & Stefan (2016-04-24)

B

Toalett-duschrum

Vi anlitade Moderna byggen och vi är mycket nöjda med vårt nya badrum. Inget att klaga på. Allt har fungerat perfekt.

– Bo Mårtensson (2015-08-08)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...