Klick Kakelmontage i Malmö AB

Vill ni göra en badrumsrenovering, där ni kanske behöver nyttja mer än en yrkeskategori ? Då kanske vi kan hjälpa er ? Vi åtar oss totalentreprenad av badrumsrenovering, allt från rivning till återställning. Uppregling och montering av våtrumsgips,flytspackling,fallspackling,fuktskydd,kakelsättning,klinkerläggning, fogning,spackling och målning av tak, infällning av spotar,taksänkning,installation av värmegolv,montering jordfelsbrytare,inbyggnad av wc.parkettläggning. Vi har ett nära samarbete med rörläggare,elektriker,snickare, golvläggare och målare. Detta för att korta ner byggtiden för kund, och samtidigt hålla en hög prestanda på arbetet. Ordning och reda med planeringen, och rent och snyggt på arbetsplatsen är mycket viktigt för oss ! Klick Kakelmontage startades 2013 av Peter Nyman,och har många års erfarenhet inom kakel,klinkers,marmor,natursten,sjösten,spackling,flyt spackling,fall spackling,målning och parkettläggning. Vi har under åren utfört arbeten hos flera olika sorters kunder, som kräver lite mer än vanliga arbetsplatser. Vi har ett par exempel som: Sydkustens Bed & Breakfast, Dusch utrymmen. Klostergatans vin & delikatess i Lund, restaurangkök. Emporia i Malmö. Personal toaletter och kök. Solnäs gårdsbutik, Butiks golv. Waynes coffee Triangeln Malmö. Lexus nya bilhall Malmö. Personal wc och verkstad. Lasarettet i Malmö,Lund och Ystad. Entre,korridor,wc,våtrum. Grand Hotell i Lund. Bad och dusch.16 st. Savoy Hotell i Malmö.Dusch utrymmen. Brandkåren: Löddeköpinge och Lund. Dusch och bastu. Handelsbankens huvudkontor i Malmö.Fönster renovering. Anstalt i Tygelsjö,Kirseberg och Fosie .Våt utrymmen.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Klick Kakelmontage i Malmö AB har utfört.

Referensjobb "Badrums" utfört av Klick Kakelmontage i Malmö AB

Badrums

Badrumsrenovering i Staffanstorp. Pelare bakom wc i sjösten.

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av Klick Kakelmontage i Malmö AB

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering i Veberöd. Pelare i mosaik.

Referensjobb "Helrenovering av kök." utfört av Klick Kakelmontage i Malmö AB

Helrenovering av kök.

Peter Nyman uppvisar stolt ett nyrenoverat färdigställt kök från Smedstorp ! Här har vi lagt ett mattlackat trestavs ekparkett från Kährs. Kakel ovan bänkskiva är inköpt på Kerma och är Willeroy & Bosch. För detta projekt är vi totalentreprenör.

Referensjobb "Obehandlad Kährs 14mm 3 stavs ek parkett" utfört av Klick Kakelmontage i Malmö AB

Obehandlad Kährs 14mm 3 stavs ek parkett

Parkettläggning i Lund

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Klick Kakelmontage i Malmö AB.

A

Badrumsrenovering

Vi blev mycket nöjda med vår badrumsrenovering. Peter är mycket proffsig och trevlig, allt flöt på som det skulle och tidsplanen hölls. Kan varmt rekommendera.

– Annette o Glenn Knuthson (2016-02-24)

T

Helkakla litet badrum

Jättebra arbete och väldigt trevligt bemötande. Kan verkligen rekommenderas👍🏻

– Thomas Kilian Zollsgatan Malmö (2015-08-29)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...