Familjen Byggare AB

Familjen Byggare är ett familjeföretag som har fokus på hållbart byggande. Det innebär att vi både tänker på de material man använder i ett projekt, men även på att det skall vara rätt lösning underhållsmässigt. Vi är med från idé & produktion till förvaltning. Företaget startades 1966 av Gabriel Nandorf och har bedrivit byggverksamhet sedan dess. Under 90-talet skrevs företaget över på Magnus Nandorf som är barnbarn till Gabriel. Idag drivs företaget av Jesper, Magnus & Marcus Nandorf

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Familjen Byggare AB har utfört.

Handen, Nyproduktion av enbostadshus 250m2 + garage [2014-2015]

Projektet omfattar nybyggnation av ett tvåplans hus i suterräng och pulpettak. Nedre plan bestod delvis av en murad stomme. Även garaget är uppbyggd med en murad stomme. Familjen Byggare utförde projektet på totalentreprenad vilket innebar att vi uppförde projektet i tre delar - Projektering (Ritningar för bygglov, produktionsritningar, konstruktionsritningar, energiberäkning samt upprättande av egenkontrollplan med tillhörande egenkontroller) - Utförande (Platta på mark, husbyggnation, el, rör, ventilation, materielleverans mm.) - Överlämnande (Kvalitetspärm, drift- & underhålls instruktioner, OVK-besiktning, sotarintyg mm.)

Handen, Nyproduktion av enbostadshus 250m2 [2014-2015]

Projektet omfattar nybyggnation av ett tvåplans hus med burspråk & sadeltak. Familjen Byggare utförde projektet på totalentreprenad vilket innebar att vi uppförde projektet i tre delar - Projektering (Ritningar för bygglov, produktionsritningar, konstruktionsritningar, energiberäkning samt upprättande av egenkontrollplan med tillhörande egenkontroller) - Utförande (Platta på mark, husbyggnation, el, rör, ventilation, materielleverans mm.) - Överlämnande (Kvalitetspärm, drift- & underhålls instruktioner, OVK-besiktning, sotarintyg mm.)

Bromma, Om- & Tillbyggnad 130m2 [2014-2015]

Projektet omfattade en tillbyggnad på ca 70m2 fördelat på 2plan, grunden uppfördes som platta på mark, murade väggar på nedre plan med putsad in & utsida. Övre plan byggdes med trästomme klädd av panel med lockläkt på utsidan. Sadeltaket anslut i vinkel mot det gamla taket som också renoverades. Nytt lertegel anlades istället för de gamla betongpannorna. Källaren i det befintliga huset dränerades och till det byggdes en stenkista för omhändertagande av dagvattnet. När projektet började lida mot sitt slut så fick vi förtroendet att fortsätta in i källaren på nedre plan som byggdes om till en nedervåning. Golven blev avjämnade, platon + golvvärme anlades samtliga ytterväggar renoverades och el fälldes in. Nya väggar slogs upp för att bilda nya rum. Badrum & tvättstuga totalrenoverades. Alla ytskikt renoverades. I skrivande stund har även Familjen Byggare fått ytterligare förtroende i att renovera badrum + hall på övervåningen.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Familjen Byggare AB.

vedskjul med litet förråd, sammanlagt mindre än 15 kvm

professionellt utförande av arbete, bra råd, höll tidsplan.

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...