Allgräv Sthlm AB

AllGräv Sthlm AB

Hos oss är inget omöjligt AllGräv Sthlm AB tillhandahåller tjänster inom entreprenad, väg, mark och trädgård i Stockholm. Markarbeten som vi utför är väg- och anläggningsarbeten, trädgårdsarbeten, dränering, snöröjning samt mur- och plattsättningsarbeten. Vi arbetar med grävmaskiner i alla viktklasser beroende på arbetes art så inget projekt är omöjligt hos oss. Vår drivkraft är att våra kunder skall få sina projekt utförda med perfektion och tidseffektivitet. Följ oss på Instagram:allgravsthlmab och på Facebook:Allgravsthlmab.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Allgräv Sthlm AB har utfört.

Referensjobb "Trädgårdsarbete i Spånga." utfört av Allgräv Sthlm AB

Trädgårdsarbete i Spånga.

Vi justerade trädgården med ny gräs-matta samt gjorde nya rabatter och ny grusgång,satte kantsten och la nytt grus.Se mer på Instagram:allgravsthlmab och Facebook:Allgravsthlmab.

Referensjobb "Stensättning i Täby." utfört av Allgräv Sthlm AB

Stensättning i Täby.

Vi gjorde ny entre till hus,sten-gång samt finplanering med ny gräs-matta.Se mer på Instagram:allgravsthlmab och Facebook:Allgravsthlmab.

Referensjobb "Mark-arbete för gräs-matta i Barkarby." utfört av Allgräv Sthlm AB

Mark-arbete för gräs-matta i Barkarby.

Vi förberedde baksida av hus för gräs-matta med mat-jord samt finplanering.Se mer på Instagram:allgravsthlmab och Facebook:Allgravsthlmab.

Referensjobb "Mur-bygge i Barkarby." utfört av Allgräv Sthlm AB

Mur-bygge i Barkarby.

Vi gjorde form för gjutning av betong-fundament under muren,efter gjutning byggde vi på med mur-sten.Satte 14 mm armeringsjärn var 25 cm och därefter gjutning,sedan la vi 50 cm singel bakom mur samt dränerings-rör för vatten.Se mer på Instagram:allgravsthlmab och Facebook:Allgravsthlmab.

Referensjobb "Plattsättning i Täby." utfört av Allgräv Sthlm AB

Plattsättning i Täby.

Vi gjöt under antik-plattor i shiffer med betong på framsidan av hus. Se mer på Instagram:allgravsthlmab och Facebook:Allgravsthlmab.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Allgräv Sthlm AB .

Mindre stödmur

Snabbt med bra resultat.

I

Ny trädgårdsmur

Shadi Allgräv Sthlm har byggt 2 murar, renoverat en mur och anlagt plattor på framsidan av huset. Han är väldigt noggrann och arbetet är mycket väl utfört. Jag är jättenöjd och kan varmt rekommendera honom.

– Inger (2018-06-06)

H

Anlägga grusplan på villatomt

Allgräv utför ett snabbt och gott arbete. Är kreativa och lämnar bra förbättringsförslag. Jag är mycket nöjd med arbetet som Allgräv utfört hos mig.

– Håkan (2018-05-19)

L

Källargrund, dränering o isolering

Allgräv Sthlm AB (Shadi MA Shawasha) har lagt ny dränering och isolerat en källarvägg samt löst ett tillhörande problem med rotintrång i avloppsutloppet. Arbetet har utförts med stor kompetens och yrkesskicklighet samt med bra kommunikation vid åtgärdslösningar. Jag ger Shadi bästa rekommendationer till liknande arbeten.

– Leif A Johansson (2017-03-25)

M

Breddning p-plats & anlägg cykelplats

Mycket väl och noggrant utfört arbete! Lätt att ha kontakt med och snabb på att svara och utföra arbetet. Många bra idéer på olika lösningar. Vi kan absolut rekommendera Shadi Allgräv Sthlm!

– Mia & Daniel (2015-07-30)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...