Lactor AB

Lactor AB är din byggmästare i Algutsrum på Öland. När vi renoverar gamla hus eller bygger ett nytt hus till dig är vår utgångspunkt alltid din vision Vi har under de senaste åren växt lite hela tiden och har för närvarande sex anställda med kompetens inom byggnadsritning, snickeri, murning och plattsättning. Med vår breda kompetens kan vi hjälpa dig att förverkliga ditt projekt ända från planeringsstadiet till färdigställandet.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Lactor AB har utfört.

Referensjobb "Villa för åretruntboende" utfört av Lactor AB

Villa för åretruntboende

I detta projekt ville kunden ha ett modernt boende som samtidigt skulle passa in i den traditionella miljö där huset placerades. Lactor var med från ritningsstadiet i allra första början tills dess att huset var inflyttningsklart Kunden hade många egna ideér och ville ofta ha det "lilla extra" i form av detaljer som inte återfinns i ett standardhus. Resultatet blev ett unikt åretrunthus i vilket moderna och traditionella influenser blandas och skapar ett helt eget uttryck.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Lactor AB.

Renovering av golv och eventuellt viss del av grunden

Bra jobb i rätt tid och totalkostnad blev enligt offert :-) /Thomas

M

Byta farstukvist, nytt tak nytt trappräcke, nya räcken på 2st balkonger

Bra hjälp och bra kontakt. Utfört enligt gemensam överenskommelse.

– Maria Isfalk (2017-12-30)

S

Sanering av golv

Ett väl genomfört arbete i stort sett inom överenskommen tid och helt enligt offert. Företaget har varit lätt att samarbeta med och lätt att nå och vi är nöjda med resultatet. En del småsaker lämnar övrigt att önska och känsla för detaljer har saknats hos snickarna men det är bagateller som inte påverkar helheten så mycket.. Som vi kan bedöma det har ett gediget arbete gjorts med saneringen, rörmokeri, el och badrum. Ett seriöst utfört uppdrag, vi är mycket nöjda med Henrik Stensson på Lactor och kan varmt rekommendera företaget!

– Skäftekärr Jannert (2016-05-18)

F

byte av panel och målning

Panelbyte samt målning av fastighet och garage - bra intryck av chef men mindre bra arbetare. Svårt att kommunicera med arbetarna, förstod inte svenska så bra. Så många fel och brister, exempelvis olika höjder på panelen i ovankant vid alla elva fönstren, samt ovanför fyra dörrar. Skarvade brädor, slarv med att sätta tillbaks skruvar i fönsterblecken m.m. Täckte inte vid målning vilket resulterade i mycket färgspill både på altangolv, trappan, plattorna på gången, garageuppfart samt på det vita runt fönstren och fönsterrutorna. Fick till svar vid påpekande om att täcka - "det brukar vi aldrig göra"!!!

– Färjestadsbo (2016-03-10)

Oisolerad glasveranda på betongplatta samt trädäck

Fick en väl underbyggd offert, mycket högre kvalitet än övriga anbud. Henrik är noggrann och kan både snickeri och ge råd kring arkitektur/konstruktion. Lactor höll utlovad tidplan och leverans.

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...