Swe Dala Tak AB

Varmt välkomna till Swe Dala Tak AB - Vi Är Experter På Ditt Tak! Under många års arbete inom takrenovering har vi skaffat oss kunskaper om hur vi tillsammans med våra kunders önskemål ska kunna mötas och leverera förstklassiga tak som ska vara snyggare och hållbara under många, många år. Vi är takläggare med mångårig erfarenhet vilket betyder att vi själva ansvarar för varje detalj i bytet av ert tak. Då större delen av vår försäljning går via att en nöjd kund pratar med en annan, så är det ytterst viktig för oss att våra kunder blir nöjda och har bra förtroende för oss. I snitt så genererar en nöjd kund 2 nya kunder. Vi vill att ditt Tak ska vara torrt och snyggt under många år framåt, därav är varje liten detalj i vårt arbete lika viktigt. Självklart har vi kollektivavtal. Besök gärna vår hemsida för information om vår nöjd kund garanti & för mer information om oss.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Swe Dala Tak AB har utfört.

Referensjobb "Säter." utfört av Swe Dala Tak AB

Säter.

Renovering av tak i Säter.

Referensjobb "Söderbärke." utfört av Swe Dala Tak AB

Söderbärke.

Renovering av tak i Söderbärke.

Referensjobb "Smedjebacken." utfört av Swe Dala Tak AB

Smedjebacken.

Renovering av tak i Smedjebacken.

Referensjobb "Nöjd Kund Garanti." utfört av Swe Dala Tak AB

Nöjd Kund Garanti.

Hos oss på Swe Dala Tak AB är det väldigt viktigt att du som kund blir nöjd med utfört arbete, därför lämnar vi alltid en nöjd kund garanti.

Referensjobb "Söderbärke." utfört av Swe Dala Tak AB

Söderbärke.

Renovering av tak i Söderbärke.

Referensjobb "Säter." utfört av Swe Dala Tak AB

Säter.

Renovering av tak i Säter.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Swe Dala Tak AB.

Byte av tegeltak

Väl utfört, mycket nöjd med resultatet

N

Renovering av yttertak

Mycket trevliga och kunniga grabbar. Allt blev klart på lovad tid. Snyggt blev det också.

– Nils Persson Åstorp (2018-08-26)

R

Lägga nytt takpapp på befintligt takpapp.

Jobbet gjordes snabbt och vad jag kunde se bra Takläggarna var mycket trevliga. Däremot blev jag lovad ett garantbevis på 25 år och trots påstötning har jag ännu inte fått något. I vårt fall är detta bevis viktigt då vi ska sälja huset.

– Roland Kåberg (2018-02-11)

O

Omläggning av tak

Jag är krävande och noga med att det ska bli rätt och snyggt, både när jag anlitar hantverkare eller gör enklare arbeten själv. Swedala Tak är ett företag jag gärna rekommenderar. Jag anlitade dem för lägga om ett tak och de har utfört ett mycket bra arbete. Snabbare och mer omfattande än jag förväntade mig. Trots att de varit snabba, har de varit noggranna och lyssnat till mina önskemål. Kommunikationen med företaget fungerade bra och snickarna som gjorde jobbet var mycket trevliga, så jag är mer än nöjd.

– Owe Sörgården i Rättvik (2016-01-07)

F

Takarbete

vi är jättenöjda med jobbet, trevliga, duktiga och effektiva killar allihopa. De som grejade med byggställningarna och han på Nyléns också, jag har pratat med all, tummen upp! Jag rekommenderar er till andra som ska göra något med taket, promise. Jag meddelar Simon via SMS som han ville, vi skickar bilder när vi har målat huset vitt, kommer att bli finfint nästa sommar. Hasta la vista!

– Fredrik Linder Borlänge (2015-12-15)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...