HusBygg & Fastighet i Sverige AB

HusBygg & Fastighet AB är en seriös byggfirma som jobba med kvalitén. För oss de är självklart att kunder skall känna sig trygga i sitt val och veta att man får vad man beställer och tänkt sig. Vår affärsidé är att beställaren skall få ett arbete utfört till marknadsmässigt lågt pris. Vi har totalentreprenad där rätt man för varje jobb har sin plats. Vi vet vad som krävs och därför ställer vi även höga krav på oss själva. Vi är utbildade och vet vad vi håller på med. En bra snickare när du behöver en. Vi har en ordspråk. Lika bra jobb som vi vill ha själva så bra jobb ska vi ge kunden . Nöjda kunder är bästa reklamen för oss . Bra att veta : Vi lämna garanti på utförda arbetet Vi tar inga pengar i förskott för arbetet Kostnadsfritt besök för offert / rådgivning Vi använda material som är godkänd och materialet NTR-Stämplat Efter avslutat arbetet lämnar vi platsen välstädat För oss är viktigt att ta ett etiskt ansvar för kvalitet och slutprodukt i alla led Vårt mål är både kunden och vi själva ska vara nöjda .

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för HusBygg & Fastighet i Sverige AB .

G

Badrumsrenovering

Jag har fått mitt badrum renoverat av Hus o hem. Är mycket nöjd.

– Gudrun A (2016-01-04)

M

Altan

Vi är mycket nöjda med bygget av vår altan samt byte av befintilgt tak på uterum. Mycket duktiga och noggranna hantverkare. Som även kom med förslag på alternativa lösningar som blev bättre än vår ursprungliga ide. Allt bra utfört och på utsatt tid. Vi kommer att anlita Husbygg & Fastighet igen för renovering av vårt badrum. Rekommenderas varmt!

– M&J (2015-11-10)

R

Altan + Uterum

Oerhört skickliga och snabba när de arbetar, tog lite längre tid än vi kommit överens om, men vi är supernöjda med vår nya altan och uterum. Fantastiskt bra blev det! :-)

– Roger (2015-06-18)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...