Byggnadsvård i Edsviken AB

Välkommen till Byggnadsvård i Edsviken AB. Det Svenska företaget med den personliga kontakten. Företaget kännetecknas av: -Punktlighet -God kommunikation -Tydlighet och hög servicenivå Vår affärsidè är att leverera Renoverings, Inrednings samt Bygg -tjänster med hög kvalitèt till dig som inte hinner genomföra projektet själva. Våra kunder är till 100% privatpersoner med marknadsområdet Sthlm Norrort. Några områden: -Bygga trädäck/altaner -Montage av golv (trägolv) -Dörr och Karm montering -Renovera kök -Byta fönster -Renovera fönster -Bygga Friggebod & Attefallshus -Bygga carport/garage Vi har också ett nätverk med yrkeskunniga hantverkare och agerar projektledare för yrkesgrupperna El, VVS, Kakel & Klinker, Målare, Plåt, Betong, Sprängning, Gräv, Puts, Smide Vi grovstädar alltid en arbetsplats med devisen - Rent & Snyggt-Bättre Byggt! Välkommen till Byggnadsvård i Edsviken AB Det Ska bli bra!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Byggnadsvård i Edsviken AB har utfört.

Referensjobb "" utfört av Byggnadsvård i Edsviken AB

Referensjobb "Köksrenovering" utfört av Byggnadsvård i Edsviken AB

Köksrenovering

Referensjobb "Altanbygge" utfört av Byggnadsvård i Edsviken AB

Altanbygge

80 m2 altan + trappor, räcken och belysning

Referensjobb "Dränering + Altanbygge + Fasadputs" utfört av Byggnadsvård i Edsviken AB

Dränering + Altanbygge + Fasadputs

Dränerat, putsat fasad, byggt altan och glasat in altan

Referensjobb "Köksrenovering" utfört av Byggnadsvård i Edsviken AB

Köksrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Byggnadsvård i Edsviken AB.

A

Renovering

En ganska omfattande renovering/uppfräschning av lägenheten. Alla delmoment har genomförts med hög kvalitet och i enlighet med de materialval som gjorts. I mitt fall handlade det i stor utsträckning om att återställa köket till sin ursprungliga 50-tals standard och det blev väldigt bra. Även de av underentreprenörer utförda el- och VVS-och måleri-insatserna har utförts på ett genomgående högkvalitativt sätt. Jag uppfattar Edsvikens Byggnadsvård som ett alltigenom professionellt och kvalitetsdrivet företag. Anders besitter helt klart en gedigen yrkesskicklighet och har gjort sitt yttersta att tillgodose mina önskemål vad beträffar materialval och utförande. Planeringen av arbetet liksom återrapporteringen beträffande tider och kostnader har varit punktlig och komplett. Alla detaljfrågor som inte varit helt klarlagda vid projektstarten har lösts på ett transparent och smidigt sätt under arbetets gång. Här har Anders visat sig både lyhörd och förekommande. Inte minst har jag uppskattat det sätt på vilket jag har delgivits förslag på utformningar och val av material/komponenter under arbetets gång. Jag ger betyget 5 baserat på ovanstående svar.

– Anders L (2020-04-20)

H

Ronovering och Byggledning

Bygga altandäck ovan poolpumpar, Renoverat fönster i egen verkstad, Byggt altan med trappor & glasräcken, ca 75 kvm. Byggledare - Dränerat fastighetens ena sida, bytt inkommande vatten, bytt utgående avlopp samt avlopp från pool, putsat fasad. Anders är väldigt noggrann, bekräftar hela tiden uppdragen och för dagbok. Han har ett bra kontaktnät.

– Henrik Enström (2019-12-16)

L

Byggledare - Snickarhjälp

Vi fick hjälp med att Rikta upp en altan i trä. Bygga ett cykelförråd i lösvirke. Byta stående reglar till befintlig balkong. Reglat upp badrums handfat. Anders utförde uppgifterna effektivt och med god kvalitet. Han var föredömligt tydlig med vad han planerade att göra och tydlig med sin dokumentation. Edsvikens Byggnadsvård (Anders) är pålitliga och har goda och balanserade idéer när man planerar hur uppgifter skall lösas.

– Lars Kjellberg (2019-08-09)

H

Renovering

Bytt samtliga fönster samt altandörr Rivit bärande vägg & monterat limträbalk Bytt samtliga innerdörrar Monterat nya trägolv Bytt panel utvändigt på fasaden, lockläkt Byggt altan Byggt Friggebod i lösvirke Byggledare – målat om samt tapetserat invändigt Bytt samt installerat nytt kök, golv, väggar, el, belysning Renoverat tvättstuga Anders har utfört de jobben på vårt hus. Vi har anlitat honom i flera omgångar och han har alltid levererat enligt budget och enligt tidsplan till vår belåtenhet.

– Henrik Hansen (2017-11-05)

Certifieringar & branschorganisationer

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...