Venjans Såg, Hyvleri och trävaruhandel

Verksamhetens kärna är sågverket, hyvleri, snickeriei i Venjan, som byggdes under 80-talet och vars ledord är kvalitet och småskalighet. Bernhard Trinczek tog över rörelsen 2008. Med många års erfarenhet i branschen har Bernhard en positiv känsla inför framtiden. Tack vare sågverket samt en gedigen yrkeskunskap inom bygg och snickeri kan vi erbjuda byggentreprenader och snickeritjänster av hög kvalitet från ax till limpa. Av timmerråvaran tillverkar vi allt från virke till paneler och lister, från timmerstock till färdig produkt, allt skapas ur egen produktion. Utöver renoveringar, ombyggnader och tillbyggnader åtar vi oss även att bygga fritidshus, carports, terrasser och bastur med mera samt erbjuder hyvling, sågning och andra legotjänster. Ni är varmt välkomna med era förfrågningar. Hör av er till oss så ger vi er gärna mer information! www.venjan-sag.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Venjans Såg, Hyvleri och trävaruhandel har utfört.

Referensjobb "Tillbyggnad - samt byte av befintligt tak Stockholm" utfört av Venjans Såg, Hyvleri och trävaruhandel

Tillbyggnad - samt byte av befintligt tak Stockholm

Venjan såg / Bernhard har gjort en för oss stor renovering/ ombyggnation av vårt hus. Det har inneburit höjt taket - nytt golv, väggar - ny altan, montering av fönsterpartier och limträbalkar för avbärning av taket. Samtidigt som han har rivet vårt gamla tak! Bernhard har gjort jobbet med en härlig professionell inställning och en mycket stor noggrannhet. Jobbet utfördes exakt enligt offert och tidsplan. Vi kan mycket starkt rekomendera Bernhard och Venjan. Han har också en härlig blick för detaljer och mycket bra tips och idér på förbättringar. Han hade allt material med sig vilket innebar att jobbet flöt på mycket bra. Ett stort tack för ett mycket bra utfört arbete och en härlig inställning. Bygger vi om igen så kommer Venjan få en ny fråga.

Referensjobb "Fritidsbolig - Fasadearbeider + tillbygg Arvika" utfört av Venjans Såg, Hyvleri och trävaruhandel

Fritidsbolig - Fasadearbeider + tillbygg Arvika

De har satt opp et tilbygg og gjennomført en total renovering av eksteriøret på huset, kledning, vinduer, takrenner osv. Vi har opplevd Bernhard i denne prosessen som kompetent og pålitelig, i tillegg til at han er opptatt av kvalitet i materialer og håndverk.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Venjans Såg, Hyvleri och trävaruhandel.

Utbyggnad av huset

Helt otroligt bra och flexibelt företag. Kommer anlita dom redan i sommar igen. Tack

A

Till- och ombyggnad sommarstuga

Perfekt utfört arbete enligt våra önskemål. Tack Bernhard!

– Anders (2018-08-17)

M

Byta syll torpargrund

Jag anlitade Venjans såg för byte av syll, väggpanel och hängrännor på mitt landställe. Fukt hade skadat syllen och också orsakat insektsangrepp i väggen. Bernhard kom och tittade och beskrev vad som måste göras för att få en långsiktigt hållbar lösning. Jag kände stort förtroende för Bernhards kunskaper och erfarenhet. Offerten kom snabbt som lovat och dessutom kunde arbetet påbörjas med kort varsel trots högsommar och semestertider. En stor fördel med Venjans var att pga av avståndet, så stannade de på plats och arbetade koncentrerat enbart med mitt byggprojekt. Bernhard planerade väl innan, så allt material fanns med på lastbilen och inga extra rundor till bygghandeln behövdes. Arbetet utfördes på ett systematiskt och proffesionellt sätt, byggskräp samlades upp direkt och varje moment slutfördes innan nästa påbörjades. Problem med huset upptäcktes under arbetet, men efter lite funderande hittades en lösning som besparade mig en väldigt stor kostnad. På utsatt tid var allting klart, och precis som Bernhard hade sagt så var det komplett! Jag är noga med med det estetiska och blev nästan överraskad över hur väl utfört och snyggt resultatet blev. Jag är väldigt nöjd och ger Venjans såg mina allra varmaste rekommendationer! Förhoppningsvis kommer jag snart vända mig till dem igen för en utbyggnad, om jag får bygglov!

– Mia Hussner Stockholm Norrtälje (2018-08-06)

A

Tillbyggnad matrum / glasveranda

Vi är supernöjda!!! Vi anlitade Bernhard för att bygga till ett matrum på vårt fritidshus. Allt har rullat på snabbt, enkelt och smidigt. Efter ett besök på plats fick vi en offert och kom överens om startdatum (vilket var väldigt snabbt). Bernhard kom med sin husvagn, lastbil och containrar fyllda med material. Inom loppet av två veckor var allt klart utom fönstren, som blev något försenade från leverantören. Vi fick bilder varje dag på hur bygget fortskred, vilket kändes jättebra. Det blev bra gjort inom utsatt tid, de hade egna tankar, idéer och var väldigt serviceminded och lösningsorienterade. Lämnade tomt och hus i städat och fint skick. Vi är noggranna och kräsna beställare och det är inte många snickare vi varit nöjda med genom åren, men skall vi ha något gjort igen så kommer vi definitivt att vända oss till Bernhard! Rekommenderas varmt!

– Anne-Lie (2018-07-01)

C

Tillbyggnad av två fritidshus på samma tomt

Venjans Såg med Bernhard Trinczek i spetsen har på vårt lantställe hjälp oss med att bygga två nya tillbyggnader på ca 14kvm resp 24kvm fördelat på hall, framtida badrum, allrum och sovrum. Dessutom har de införlivat en inglasad uteveranda med vårt vardagsrum. Bernhard kom och tittade på projektet. Efter ett par veckor levererade han tydliga och klara fastpris offerter på de tre olika delprojekten. Vi avtalade om att de skulle komma och genomföra den första delen i slutet av juli. Bernhard kom med allt behövligt material i containrar och genomförde jobbet prickfritt på 10 dagar! Vi blev mycket imponerade av snabbheten, noggrannheten och flexibiliteten i arbetet. Vi hade inte tänkt klart i all delar men Bernhard och hans medhjälpare Stefan löste detta med stort engagemang och flexibilitet. Ca en månad senare genomfördes etapp två och tre på under fyra veckor. Denna del var mer omfattande och även här kom vi med nya önskemål i ett relativt sent skede men det var inga problem för Venjans Såg att hantera. Bygget har omfattat allt från rivning, anläggande av enklare grund till resning av stommar och tak. Inner- och ytterväggar, takläggning, dörr- och fönstermontering, innertak, golv och panel mm. Allt har skötts proffsigt, noggrant och med högt focus. Rivningsmassor har fraktats bort och arbetsplatsen har lämnats städad och iordning. Nu är det upp till oss att spackla, måla, tapetera och sätta lister. En stor fördel för oss med att välja Venjans Såg var att uppdraget låg relativt långt ifrån Venjan och att Bernhard därmed hade starka incitament att fokusera på vårt bygge och därmed snabbt slutföra jobbet på plats. Vi kommer definitivt att rekommendera Venjans Såg till andra som vill ha ett råd. Stort tack Bernhard och Stefan!

– Carina och Torbjörn (2017-10-10)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...