Venjans Såg, Hyvleri och trävaruhandel

Verksamhetens kärna är sågverket, hyvleri, snickeriei i Venjan, som byggdes under 80-talet och vars ledord är kvalitet och småskalighet. Bernhard Trinczek tog över rörelsen 2008. Med många års erfarenhet i branschen har Bernhard en positiv känsla inför framtiden. Tack vare sågverket samt en gedigen yrkeskunskap inom bygg och snickeri kan vi erbjuda byggentreprenader och snickeritjänster av hög kvalitet från ax till limpa. Av timmerråvaran tillverkar vi allt från virke till paneler och lister, från timmerstock till färdig produkt, allt skapas ur egen produktion. Utöver renoveringar, ombyggnader och tillbyggnader åtar vi oss även att bygga fritidshus, carports, terrasser och bastur med mera samt erbjuder hyvling, sågning och andra legotjänster. Ni är varmt välkomna med era förfrågningar. Hör av er till oss så ger vi er gärna mer information! www.venjan-sag.se

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Venjans Såg, Hyvleri och trävaruhandel har utfört.

Referensjobb "Tillbyggnad - samt byte av befintligt tak Stockholm" utfört av Venjans Såg, Hyvleri och trävaruhandel

Tillbyggnad - samt byte av befintligt tak Stockholm

Venjan såg / Bernhard har gjort en för oss stor renovering/ ombyggnation av vårt hus. Det har inneburit höjt taket - nytt golv, väggar - ny altan, montering av fönsterpartier och limträbalkar för avbärning av taket. Samtidigt som han har rivet vårt gamla tak! Bernhard har gjort jobbet med en härlig professionell inställning och en mycket stor noggrannhet. Jobbet utfördes exakt enligt offert och tidsplan. Vi kan mycket starkt rekomendera Bernhard och Venjan. Han har också en härlig blick för detaljer och mycket bra tips och idér på förbättringar. Han hade allt material med sig vilket innebar att jobbet flöt på mycket bra. Ett stort tack för ett mycket bra utfört arbete och en härlig inställning. Bygger vi om igen så kommer Venjan få en ny fråga.

Referensjobb "Fritidsbolig - Fasadearbeider + tillbygg Arvika" utfört av Venjans Såg, Hyvleri och trävaruhandel

Fritidsbolig - Fasadearbeider + tillbygg Arvika

De har satt opp et tilbygg og gjennomført en total renovering av eksteriøret på huset, kledning, vinduer, takrenner osv. Vi har opplevd Bernhard i denne prosessen som kompetent og pålitelig, i tillegg til at han er opptatt av kvalitet i materialer og håndverk.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Venjans Såg, Hyvleri och trävaruhandel.

J

Byte panel och isolering på sommarstuga

Bra genomfört arbete inom utlovad tid i offert. Höll dialog med oss och var även flexibel att göra justeringar och tilläg. Gjorde även lite extra arbete utöver specifikation där han med sina kontakter hade möjlighet att få bra priser! Kan man tyska får man ännu bättre dialog och träning i språket!

– Joakim (2022-06-04)

P

Utbyggnad av sommarstuga vid Ryggen sjön

Redan under första mötet med Venjans Såg & Hyvleri fick vi ett bra intryck och förtroende för ägaren Bernhard Trinczek. När vi sedan levererade en detaljerad arbetsbeskrivning gick vår slutförhandling smidigt mycket tack vare att Bernhard kunde vara tydlig genom att bl.a. leverera en offert med ett fast pris. Vid avslutet skrev vi också ett entreprenadskontrakt. Byggstarten skedde i tid och som utlovat kom Bernhard & medhjälpare med sin lastbil med allt virke och material. Han hade också med sin husvagn som han bodde i under hela byggtiden förutom under helgerna. Grovsnickeriet gick snabbt framåt och det har utförts på ett mycket bra sätt och helt enligt tidsplan. Den delen förtjänar högsta betyg 5 stjärnor. Det som reducerar helhetsbetyget till 4 stjärnor är framförallt att det förberedande markarbetet ej blev tillräckligt utfört samt att kommunikationen har varit bristfällig gentemot en del av våra andra anlitade hantverkare. Det sistnämnda går säkert att avhjälpa genom att göra upp en tydligare kommunikationsplan än den som vi hade gjort. Allt för att undvika språkmässiga missförstånd. I övrigt har Bernhard alltid varit lättillgänglig och lösningsorienterad samt ställt upp och löst tillkommande arbetsuppgifter på bästa sätt. När han avslutade jobbet städande han också upp alla byggrester på ett förtjänstfullt sätt och tog med sig byggavfallet i egen container. Vi tackar nu Bernhard för ett gott utfört arbete!

– Per E (2019-09-13)

Utbyggnad av huset

Helt otroligt bra och flexibelt företag. Kommer anlita dom redan i sommar igen. Tack

A

Till- och ombyggnad sommarstuga

Perfekt utfört arbete enligt våra önskemål. Tack Bernhard!

– Anders (2018-08-17)

M

Byta syll torpargrund

Jag anlitade Venjans såg för byte av syll, väggpanel och hängrännor på mitt landställe. Fukt hade skadat syllen och också orsakat insektsangrepp i väggen. Bernhard kom och tittade och beskrev vad som måste göras för att få en långsiktigt hållbar lösning. Jag kände stort förtroende för Bernhards kunskaper och erfarenhet. Offerten kom snabbt som lovat och dessutom kunde arbetet påbörjas med kort varsel trots högsommar och semestertider. En stor fördel med Venjans var att pga av avståndet, så stannade de på plats och arbetade koncentrerat enbart med mitt byggprojekt. Bernhard planerade väl innan, så allt material fanns med på lastbilen och inga extra rundor till bygghandeln behövdes. Arbetet utfördes på ett systematiskt och proffesionellt sätt, byggskräp samlades upp direkt och varje moment slutfördes innan nästa påbörjades. Problem med huset upptäcktes under arbetet, men efter lite funderande hittades en lösning som besparade mig en väldigt stor kostnad. På utsatt tid var allting klart, och precis som Bernhard hade sagt så var det komplett! Jag är noga med med det estetiska och blev nästan överraskad över hur väl utfört och snyggt resultatet blev. Jag är väldigt nöjd och ger Venjans såg mina allra varmaste rekommendationer! Förhoppningsvis kommer jag snart vända mig till dem igen för en utbyggnad, om jag får bygglov!

– Mia Hussner Stockholm Norrtälje (2018-08-06)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...