Skånsk El & Datatjänst

Vi har många års erfarenhet från olika elfirmor med olika mycket kompetens, inom våra special område. Inget arbete är för litet och inget arbete är för stort. Vi anlitas av både stora och små företag, privatpersoner och kommuner. Vi utför det mesta inom el, från installation till ljussättning / ljusberäkning. Felsökning Fungerar inte er Lamporna i köket eller uttagen, så felsöker vi och ordnar med så att det fungerar. Vi utför även Rådgivning och Konsultering, men det vi främst förespråkar för, är Elbesiktningar, detta efter att vi genom åren har upptäckt hur mycket el-fusk det är i lägenheter och villor, som kan bli mycket kostsamma för köparen om det inte upptäckts i tid. Vi har några projekt som har gått så långt som till rättegång, där det har nästa varit så illa att det kunde kosta liv och egendom. Vi utför givetvis ROT Och RIT-Arbeten. OBS! Väldigt allergisk mot katter. Kan inte utföra jobb hos någon som har katt.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Skånsk El & Datatjänst .

G

Dra fram ny el till gasspis med elugn

Snyggt och professionellt utfört arbete som kunde utföras med kort varsel.

– Gunnar F (2018-02-20)

K

Översyn el

Väl utfört arbete.

– Kristian (2017-11-08)

A

Lite el-arbejte inomhus

Kompetent og dygtig elektriker!

– Annette (2016-09-22)

S

Ny lampa i tak

Väl utfört arbete. Kommunikation via mail fungerade vilket var nödvändigt då jag bor på annan ort. Notera att även fakturan kom via mail (jag höll på att missa detta).

– Stefan M (2016-08-09)

B

Reparation av spotlights i badrum

Ett väl utfört jobb av en mycket kompetent elektriker!

– Bo Pettersson (2015-09-08)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...