FLQ BYGG KONSULT AB

FLQ Bygg Konsult har varit ett verksamt företag inom byggbranschen i mer än 13 år. Under dessa år har vi samlat på oss en bred erfarenhetsportfölj med allt från stambyte och totalrenovering till nyckelfärdiga hus. Ni kan se en del av våra projekt i vår hemsida www.flqbyggkonsult.se under rubriken Våra Projekt. Vi kan stolt medge att majoriteten av våra nya jobb inkommer på våra tidigare kunders rekommendation till sina vänner och bekanta. Detta kommer sig av att vi håller ett lösningsorienterat samarbete och en god relation med våra kunder. FLQ strävar alltid efter att uppnå hög kvalitet genom hela processledet, som bland annat utgörs av materialet vi arbetar med, kompetenta medarbetare, gediget hantverk, erfarenhet samt noggrannhet. Att inneha en fullt integrerad KMA är en självklarhet. Ett av våra mål är att alltid tillhandahålla unika lösningar utifrån varje kunds dröm, vision och ekonomiska förutsättning. ​ FLQ har egna hantverkare med kollektivavtal. Våra hantverkare bär ID-kort (ID06) för att identifiera sig på byggarbetsplatsen.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för FLQ BYGG KONSULT AB .

P

Markarbete för anläggning av markbelysning (pollare)

Kompetent personal såväl inom företaget som hos inhyrda underentreprenörer. Alltid ett vänligt och tillmötesgående bemötande. Oväntat långa väntetider på vissa mindre moment men överlag ett snabbt och professionellt agerande genom hela arbetet.

– Peter (2018-07-01)

S

Utbyggnad av terrass, montering av uterum och spa-bad

SEA/FLQ har bygg en terass, monterat ett uterum och installerat ett spa-bad åt oss. Vi är mycket nöjda med resultatet. SEA/FLQ har under hela processen levererat enligt uppsatta tidsplaner och överenskomna kostnader. Framför allt har kommunikationen och bemötandet har varit mycket smidigt och trevligt.

– Stefan (2017-07-03)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...