GolvProffs.se

GOLVPROFFS Vi är ett seriöst företag med stor erfarenhet av golvbranschen och hög servicegrad. Våra uppdragsgivare finns inom både byggbranschen och privatsektorn. Inga jobb är för stora eller för små. Kunden är ALLTID i fokus och för oss är samarbetet med kunden den viktigaste ingrediensen för ett lyckat jobb. Samarbetet börjar redan vid första kontakten. Vi eftersträvar alltid att tillmötesgå de krav kunden har på kvalité och pris genom att ALLTID föreslå metod- och materialval som uppfyller kundens förväntningar. Ett bevis på ett lyckat samarbete och ett väl utfört jobb för oss innebär: – Utomordentlig kvalité på arbetet där vi har levererat det som vi har lovat. Målet är att överträffa kundens förväntningar. Kunden ska känna att vi är ett pålitligt och tryggt företag som de gärna rekommenderar vidare. – Arbetet är utfört inom AVTALAD TID och till ett FASTPRIS. Utan förseningar och nytillkomna kostnader. Alla kunder är viktiga för oss. Hör gärna av er så vi kan påbörja ett samarbete redan idag!

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för GolvProffs.se.

A

slipa ett furugolv och ytbehandling

Mycket fin och välgjort. Är verkligen nöjd. Bra råd och det blev över förväntan snyggt. Lätta att samarbeta med och jag kan verkligen rekommendera dem.

– Ann (2021-08-26)

A

Slipa om vardagsrum

Blev som utlovat, och dessutom dammfritt!

– Andreas (2021-01-08)

C

Slipa och hårdvaxa ett bokgolv

Fungerade utan problem

– Christer (2020-07-27)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...