ADIHERO

adiHERO är en ambitiöst byggföretag med fokus på kunden. Vi har inte funnits länge i denna konstelationen men vi har en långvarit erfarenhet inom bygg och badrum. Att jobba med bygg handla om förtroende. Och det handla om att få valuta för eran pengar. Vi förstå det!

Certifikat

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för ADIHERO.

J

Lägga kakel och klinker på liten toalett

Adrian hjälpte oss att lägga kakel och klinker på en liten gästtoalett. Vi är mycket nöjda med resultat och bemötande. Mycket noggrant utfört arbete och faktura enligt offert.

– Johan (2019-03-28)

Hantverkarens svar

Tack! Hedrad av eran förtroende.

E

Måla + tapet övervåning i privathus

Tre sovrum: Riva innertak, sätta nytt, måla 2 rum, tapetsera 1 rum, sätta listor. Vi är väldigt nöjda med resultatet! Adi är en kunnig, noggrann och flexibel hantverkare! Han kom med flera förslag till ändringar som vi inte tänkt på själv (rivning av en nisch, att byta innertak i stället för att måla om på något som hade behövd skrapas först), och som blev väldigt vällyckade. Adi är noga med underarbetet så att resultatet blir bra. Han har haft fokus på att vi ska bli nöjda med arbetet. Sedan första kontakten har vi haft en bra dialog med Adi. Han är en trevlig person vilket såklart är ett plus när han ska arbete i vårt hem. Adi är lätt att hålla kontakten med även efter han gått för dagen (t.ex. e-mail). Vi rekommenderar starkt Adi för jobb som detta!

– Elsebeth (2019-02-03)

Hantverkarens svar

Tack! Det varit ett nöje att jobba för er!

Byta ut dusckskärmvägg

Bra och smidigt ordnat. Mycket nöjda!

Hantverkarens svar

Tack!

E

lägga kakel i köket

Vi är jättenöjda med kakeljobbet Adihero utförda i vårat kök! Mycket trevligt bemötande samt proffsigt och noggrant jobb. Skulle inte tveka att anlita igen!

– Emily Gretland (2018-12-17)

Hantverkarens svar

Tack för förtroenden! Det var en rent nöje att jobba för er.

P

Reva ner befintligt samt sätta in nytt kakel över diskbänken.

Mycket professionell och seriös hantverkare. Adihero hjälpte mig att riva ner befintligt kakel samt sätta upp nytt och jag är mycket nöjd med slutresultatet samt kommunikationen under processen. Adihero är lyhörd för kundens önskan men också villig att ge egen input vilket jag uppskattade. Det känns tryggt att ha hittat en duktigt och seriöst hantverkare och jag kommer definitivt att anlita Adihero för framtida projekt.

– Patrik Fernström (2017-09-03)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...