247 Bygg

Välkomna till 24/7 Bygg Proffs inom Byggnation, Renovering, Målning & Arkitektarbeten Vi utför alla typer av arbeten inom byggnation och renovering. Vi utför arbeten enligt fackmässigt utförande och har över 15 års erfarenhet inom branschen samt innehar kvalitetssymbolen "Godkänd av Villaägarnas Riksförbund". Vi utför även arkitektritningar (digitala, AutoCAD) som är godkända för bygglov samt kan ta fram K-ritningar vid behov via vår samarbetspartner som har över 30 års erfarenhet inom branschen. Vi innehar behörighet för Bas-U och Bas-P. Nöjda kunder är A&O för oss och ser fram emot att få göra just dig nöjd. Har Ni några frågor, kontakta oss gärna per tel eller via email. Kontaktuppgifter finner Ni enligt nedan. Tack på förhand. Med vänlig hälsning 24/7 Bygg Jack Johansson Tel.: 0705-908512 Email: jack@247bygg.se Web: www.247bygg.se

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för 247 Bygg.

P

Tillbyggnad villa

24/7 bygg och Jack Johansson har gjort en stor tillbyggnad på min villa. Jack har varit med från början till slutet. Från arkitektritningar till sista dropparna målarfärg. Projektet vore inte möjligt om det inte vore för Jacks kunskaper och noggrannhet inom både arkitektur och byggnation. Vi har från dag ett haft en öppen och rak dialog om allt från material till ekonomi. Det är ganska enkelt att ha det med 24/7 bygg eftersom Jack är mycket tydlig allt. Det blir som han sagt och det kostar vad han sagt. Jag uppskattar mycket att Jack hela tiden uppdaterar hur projektet går, kommer med förslag och lösningar längst vägen, samt löser problem som kan uppstå. Slutresultatet är över förväntan. Så bra det bara kunde bli helt enkelt. (Bilder på bygget kan man få om man kontaktar mig via Jack) Med det sagt så rekommenderar jag stark 24/7 bygg och Jack Johansson för den som vill att renoveringen ska bli lyckad.

– Pär-Bjarne Wreinert (2018-09-21)

S

Rivning av garderober samt ev en vägg

Hej!. 24/7 bygg rev en vägg, lade nytt golv & renoverade hela vårt kök. Vi är väldigt nöjda. De tog sig tid att noga lyssnade på våra önskemål och kom med förslag på förbättringar. Slut resultatet blev kanon. Allt vi hoppades på. Stort tack till 24/7 bygg och Jack för hjälpen. Kommer att anlita 24/7 bygg igen.

– Simon Bengtsson (2018-04-10)

E

Målning av plank och carport

Pålitlig och trevlig hantverkare! Väl genomfört arbete, och snyggt och städat när jobbet var gjort. Jag kan varmt rekommendera Jack och 247 Bygg!

– Elin (2017-01-04)

D

Ritningar för bygglov

Anlitade 24/7 Bygg för att ta fram ritningar för bygglovsansökan och blev väldigt nöjd med hur det hela sköttes, både från första kontakt till slutfört arbete. Hade en bra kontakt och dialog genom hela projektet och bra slutfört arbete.

– Daniel Jacobsson (2016-11-28)

Lägga laminatgolv, lister

Väl gjort arbete

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...