Creatim AB

Välkomna till Creatim Bygg AB Vi är verksamma i Stockholm med omnejd och erbjuder ett brett utbud av tjänster inom bygg, dränering, renovering (om- och tillbyggnad) och markentreprenad. Både inomhus och utomhus. Företaget har ca 10 anställda och stort fokus ligger på kommunikation och kvalitet. I våra arbetsgäng finns bl.a. elektriker, rörmokare, betongarbetare, murare, plattsättare/stenläggare, maskinförare, plåtslagare, takläggare, snickare, projektledare och designer. Vi är certifierade inom bland annat isolering och tätskikt samt innehar auktorisation för elinstallation. Kika gärna in bland bilderna i våra referenser så får du se ett urval av våra tidigare projekt, på hemsidan och vår facebook finns fler bilder. Vi hjälper dig genom hela bygget! Kontakta Pål (073-342 76 25) alt. Caroline (073-756 07 07) vid offertförfrågningar.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Creatim AB har utfört.

Referensjobb "Ombyggnation." utfört av Creatim AB

Ombyggnation.

Tidigare garage och gästrum i en villa som byggdes om till en tvårumslägenhet.

Referensjobb "Ombyggnation." utfört av Creatim AB

Ombyggnation.

Tidigare garage och gästrum i en villa som byggdes om till en tvårumslägenhet.

Referensjobb "Nybyggnation av Altan" utfört av Creatim AB

Nybyggnation av Altan

Här har vi byggt en helt ny altan med kryssräcke.

Referensjobb "Dränering och tilläggsisolering" utfört av Creatim AB

Dränering och tilläggsisolering

När du måste dränera ditt hus så finns det olika alternativ. Vilken lösning som passar ert hus bäst diskuteras på plats. Vi kommer ut och utför en kostnadsfri konsultation. Vi utför dräneringar av både villor och flerbostadshus.

Referensjobb "Altan och staket" utfört av Creatim AB

Altan och staket

Nybyggnation av altan och staket, hålet i mitten av altanen är anpassat för ett spa bad som senare installerades av vår elektriker.

Referensjobb "Certifiering Fuktspärr" utfört av Creatim AB

Certifiering Fuktspärr

Certifierad av Fuktspärrsteknik AB

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Creatim AB.

D

Byta innerdörrar

Företaget fick slutligen uppdrag att bygga en 20 kvm tillbyggnad som upprättades under vår/sommar 2017. Pga stora brister i arbetsledning och kommunikation lyckades de att sätta upp taket helt felaktigt och mot konstruktörens rekommendationer. Trots att det bevisligen handlade om brister från företagets sida fick jag stå i det stora hela för alla uppkommande kostnader i samband med ändring/rättning av takkonstruktionen. Arbetarna som de anled var duktiga och kunde sitt jobb. Men saknades det en stor del i arbetsledningen. Jag skulle inte välja företaget igen.

– DFG (2018-10-01)

K

Grusgång och gräsmatta

Allt funkade bra!

– Kristina (2018-06-28)

I

Byta rör från gatan in i huset

De var snabba men noggranna. Otroligt rent och snyggt varje dag när de hade jobbat. De bytte ett avloppsrör in i huset.

– IH (2018-05-22)

Å

Dränering och renovering av trädgårdsmurar

Mycket nöjda. Detta var ett stort jobb som Creatim skötte utmärkt. Bra kompetens och duktiga på att komma med förslag och lösa problem när verkligheten inte var som vi trodde från början. Vi fick en mycket bra specificerad offert och alla tillägg blev prissatta så vi fick godkänna dem innan arbetet påbörjades. Som alltid med stora projekt är det viktigt att kommunicera vad man vill ha och några gånger blev det missförstånd men då fixade Creatim till det på ett bra sätt.

– Åsa (2018-03-10)

15 plintar till Attefallshus med justerbar stolpsko

Väl utfört arbete

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...