Sundviks Byggservice

Sundviks Byggservice Sundviks Byggservice erbjuder allt inom bygg, renovering och kaminer. Sundviks Byggservice är ett Jämtländskt företag som startade 1997 och har under åren arbetat med många olika projekt i varierande storlek, största fokus har varit inom byggnationer och kamininstallationer. På Sundviks Byggservice fokuserar vi på att uppnå kvalitet och profession i allt vi gör. Vi arbetar efter uppsatta byggnormer för att nå ett korrekt och högkvalitativt resultat. Vi går igenom arbetet och byggprocessen grundligt med våra kunder för att undvika missförstånd samt för att få en smidigare process. Sundviks byggservice vision är att vara en viktig aktör som är med och bygger ett bättre samhälle för både människor och miljö där kunden är i fokus. Företaget ser det som viktigt med en god värdegrund, där ingår att visa respekt, att hushålla med tid, material och pengar - egna såväl som andras. Att möta andra som man själv vill bli bemött. Sundviks Byggservice arbetsområde är Jämtland.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Sundviks Byggservice.

K

Skorstensröret och isolering

– Kari Arhimaa (2020-11-26)

S

Installera komplett anläggning

Gick in på er sida och önskade installation av kamin, rökrör och skorstenshuv. Dagen efter blev jag uppringd av Tore Sundvik, Sundviks Byggservice, Ytterån, Jämtland. Mycket bra samtal! Han kom redan dagen därpå. Lämnade en muntlig offert till bra pris. Han påbörjade arbetet efter några dagar. Städade upp efter sig varje dag, tog av sig skorna! Höll rent och snyggt under hela arbetet. Han var mycket kunnig och lämnade efter sig ett mycket välgjort arbete. Kan varmt rekommenderas!

– Staffan (2020-10-29)

T

räcke framsidan trappa

vart klar på utsatt tid..

– Thomas Lejonklou (2020-08-18)

Takkontroll

Snabb hjälp och förtroendeingivande utförande.

Sätta upp kanalplast tak

.

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...