Scandmax Byggservice

Scandmax Byggservice är ett byggföretag som verkar i hela stockholmsregionen. Vi har lång erfarenhet av badrumsrenovering, köksrenovering och övriga typer av arbeten, både in- och utvändigt. Vi fokuserar på att lösa kundens hela behov – kunden ska inte behöva anlita flera byggföretag för de olika arbeten som ingår i t.ex. en badrumsrenovering. ROT-avdrag kan användas. Naturligtvis har vi F-skattsedel, våtrumsbehörighet från ByggKeramikRådet, och elbehörighet från Elsäkerhetsverket.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Scandmax Byggservice.

H

Byggprojekt

Jag har anlitat Scandmax Byggservice flera gånger. Nu senast 2016/17 för ombyggnad och tillbyggnad av mitt fritidshus i Roslagen. Tidigare 2011 (innan firman var formellt bildad) anlitade jag dem för ombyggnad av min bostadsrättslägenhet i ett sekelskifteshus i centrala Stockholm. Mitt fritidshus ligger på en ö i Stockholms norra skärgård. Projektet innebar fullständig ombyggnad av det befintliga huset med nytt kök, dusch, toalett m.m. samt en tillbyggnad med högre takhöjd med storstuga och loft. Dessutom byggdes en ny stor veranda samt en kaj med brygga vid vattnet. Ombyggnaden av min bostadsrättslägenhet bestod av ett nytt helkaklat badrum med golvvärme. I badrummet finns dusch, bubbelbadkar, vägghängd wc m.m. samt en bastu. Vidare bestod den ombyggnaden av att del av ett tidigare kökstrapphus införlivades med min bostad. Härigenom fick bostaden ett nytt runt lusthusliknande rum, lämpligt för intima måltider. Rafael och Marius på Scandmax behärskar de flesta de flesta kompetenser man kan önska sig vid ombyggnad av lägenheter och småhus. Dvs, våtrum, elarbeten, snickeri, måleri, plattsättning osv. Härigenom får man ett jämnt flöde i byggprocessen så att man inte behöver avbryta denna för att ta in kompetenser som saknas. Rafael och Marius arbetar mycket idogt ansvarsfullt och pålitligt. Det har varit av extra stort värde för mig att ha byggare som man helt kan lita på eftersom jag under 2017 drabbades av en svår sjukdom och inte själv hade möjlighet att kontrollera bygget på plats. De förväntade priserna och arbetstiderna har alltid hållits väl. I den mån de inte gjort det har i huvudsak berott på tilläggsbeställningar från mig. Kvaliteten har varit över förväntan. Jag är följaktligen mycket nöjd med resultatet och har därför med gott samvete rekommenderat Scandmax till flera i min bekantskapskrets, vilket medfört att företaget fått flera nya nöjda kunder. Skall jag ge ett betyg över helhetsintryck/nöjdhet på en skala 1 -5, måste det bli 5+ Stockholm i november 2017

– Hans (2017-11-13)

L

Badrumsrenovering

Vi har anlitat Scandmax till renovering av ett badrum, installation av elektriska element och dessutom några mindre arbeten med detaljer i vår sommarstuga. Firman har bra priser och gör ett mycket bra jobb. Dom är lätta att samarbeta med och är noggranna och ambitiösa. Dom drar sig inte för att arbeta på en ö i skärgården med krångliga båttransporter och dom kan improvisera. Stämmer man träff håller dom tiden och arbetet blir gjort när det var överenskommet. Vi uppskattar att firman har både el- och våtrumsbehörighet. Dom har utfört snickeri-, el- och rörarbeten. Eftersom vi knappt haft något att anmärka på arbetena är det svårt att ge annat än högsta betyg. Helhetsintrycket blir en 5:a.

– Lennart (2017-11-02)

M

Flertal projekt

Jag har anlitat Scandmax Byggservice under flera år och är mycket nöjd. De har bl a byggt badrum, fristående Attefallshus i etage, trappor, paviljong i skärgården, bytt samtlig el i skärgårdshus, byggt avancerade dekorationssnickerier (väggpaneler) i jugendvåning, mm. Det blir alltid en bra dialog och jag har fått bra och konstruktiva förslag på hur man kan förbättra mina byggplaner. Det märks att hantverkarna har stor yrkesskicklighet. Även svåra projekt blir perfekt gjorda. Snabbt och effektivt. Tidsramen hölls alltid. Rimligt pris. Slutsatsen för helhetsintrycket: högsta betyg, dvs 5.

– Matti (2017-10-13)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...