RVK Bygg AB

Välkommen till RVK BYGG AB Vi är ett företag beläget i Stockholm som utför det flesta inom byggförekommande tjänster. Vi arbetar med totalentreprenader och tar ett helhetsansvar för projektet. En totalentreprenad innebär att vi kan säkra att kunden får den kvalitet och standard som önskas. Våra byggarbetare har lång erfarenhet inom byggbranschen, vilket garanterar en hög kvalitet på utförda arbeten. Vi håller förmånliga priser och sätter kundens önskemål och behov i fokus. Vi har alltid rätt man på rätt plats och eftersträvar att bygget ska hållas inom den tidsram och kostnadsbild som är uppsatt redan från början. Alla arbeten inspekteras av en besiktningsman som utfärdar kvalitetsgaranti. RVK Bygg AB arbetar även som underentreprenör till större byggbolag så som SKANSKA, PEAB, HENT, ARCONA och Stenentreprenader AB. Entreprenadservice kräver kompetens, erfarenhet och lyhördhet. Det är vad vi på RVK Bygg AB vill erbjuda våra kunder. RVK Bygg AB innehar F-skattsedel och jobbar med ROT-avdrag. RVK Bygg AB är ett företag med en stabil ekonomi och med hög kreditvärdighet (166% kassalikviditet 2018) till våra kunders trygghet. Vi är försäkrade via Trygg Hansa. Besök gärna vår Instagram för mer bilder och info! Kontakta oss gärna för en gratis offert.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som RVK Bygg AB har utfört.

Referensjobb "BYGGA ALTAN" utfört av RVK Bygg AB

BYGGA ALTAN

Vi erbjuder professionellt att bygga er altan. Detta gäller givetvis både företag och privatpersoner. Dessutom arbetar vi med stensättning, grus, uppfarter, staket, murar, dränering och massor av annat smått och gott som du hittar på denna sida! Bygga altan I Stockholm så som exempelvis Huddinge Vi jobbar med att bygga altan i Stockholm så som exempelvis Huddinge. Vi hjälper dig att fixa dina drömmars altan! Glöm inte att kolla om du kan använda dig av ROT-avdrag om du är privatperson! All information om detta hittar du på skatteverkets hemsida Är du intresserad av våra tjänster eller har du frågor eller funderingar så tveka inte att slå oss en signal eller maila. För att se några av våra referensarbeten så kan du kolla här

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för RVK Bygg AB.

M

Tapetsering alt. måla

Äntligen en riktiht angenäm upplevelse med en hantverkarfirma. Blixtsnabb återkoppling hela vägen från svar på min förfrågan till färdigt jobb. Bra pris, tydlig offert och som dessutom stämde i slutändan, inga överaskingar! Jobbet blev klart exakt det datum som utlovats, inga förseningar eller strul! Noggranna och dessutom trevligt bemötande av alla inblandade. Proffsiga! Rekommenderar varmt RVK Bygg!

– Mikael Frisell (2016-09-22)

M

Bygga fristående altanräcke på plintar

Lämnar skriftlig offert och skriver tydligt avtal. Proffsiga och noggranna. Startar jobbet på överenskommen tid och jobbar tills det är klart. Plockar undan efter sig varje dag och städar noggrant efter avslutat jobb. De byggde ett soldäck på 40 m2 samt en altan med herrgårdstrappa. Tog en vecka för två personer med arbete från morgon till kväll. Rekommenderas varmt!

– MHG (2016-07-29)

J

Altanbygge och eventuell inglasning av veranda

Mycket tillmötesgående och lätta att ha att göra med. Effektiva. Noggranna och kreativa i sitt arbete. Byggde en altan tillvår sommarstuga på drygt 40 kvm Vi är mycket nöjda med resultatet.

– Jonte Halldn (2016-07-27)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...