Fimi Bygg

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Fimi Bygg .

Marksten mellan hus och stödmur

Jobbet utfördes enligt våra önskemål enligt överenskommen tid och budget. Trevlig stensättare från Polen som bara kommunicerade på engelska. Inget problem för oss. Krzysztof som är firmans ägare och arbetsledare pratar dock flytande svenska och är väldigt flexibel.

P

Sätta nya kakelplattor i kök

Den ende som ringde och hörde av sig och den ende som kom och tittade. Var noga med att meddela när han var försenad eller så. Men, när arbetat skulle utföras dumpade han en ukrainare som inte kunde svenska och dålig engelska. Med sig fick han verktyg och lite material. Men inga kakelplattor. Jag fick sätta mig i bilen tillsammans med honom och åka runt för att få tag på plattor. Offerten var ganska otydlig och jag tog för givet att det var ett pris för allt, men det var allt utom plattorna. Förbrukningsmaterialet som ingick var upptaget särskilt och det var otydligt om det var en precisering av offerten eller tillkommande. Sedan jobbade han fre e m till långt in på kvällen. På lördagen kom han 11 och jobbade till 19. Slutresultatet blev alla fall till belåtenhet.

– Påj (2017-03-12)

F

Hantverkarens svar

Tack för omdöme Per . I offerten och i kontrakten ståg det tydligt att plattor ingår ej , resten av material var tydligt , Viktigast för oss är att du blev nöjd av slutresultat. Jag tror inte att nationalitet på en bra handverkare har betydelse . du hade hela tiden kontakt med svensk arbetsledare.

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...