OLI SKÅNE AB

OLI SKÅNE AB är ett familjeföretag som erbjuder tjänster till både företag och privatpersoner, såväl för dig som behöver regelbunden hjälp som för enstaka tillfällen inom bygg , renovering,städning , och trädgårdstjänster. Vi har över 15 års erfarenhet och vårt mål är att underlätta din vardag och ge dig mer tid över annat! Vi utför arbete i hela Skåne: Malmö, Lund, Trelleborg, Ystad, Eslöv, Landskrona m.m.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för OLI SKÅNE AB.

M

Göra en Parkeringsplats för bil på nuvarande gräsmatta.

Oli Skåne byggde en parkeringsplats och plats för avfallstunnor på vår tomt. De var mycket bra att jobba med, lämna offert omgående och var lyhörda med att tydiggöra offerten. Kom som avtalat och gjorde jobbet både snabbt och ordentligt. Man gjorde också vid vår grund med att putsa och sätta kakel. De letade upp samma Höganäs plattor som användes för nästan 40 år sedan, arbetet väl utfört. Kommer att kontakta Oli Skåne igen om jag behöver få något utfört.

– Mats Timrin (2017-08-28)

M

Stenläggning uteplats

Damian.och hans kollegor utförde stenläggning av två områden på ca 20 kvm vardera. De utförde arbetet snabbt och effektivt och var under resans gång lyhörda för våra önskemål och kom med egna förslag för att få till bästa möjliga lösning. Vi är supernöjda med arbetet och på bemötandet från Damian med kollegor. Kan varmt rekommendera OLI Skåne AB.

– Mikael Johansson (2017-07-24)

O

Stensättning/plattsättning på altan

Väl genomfört arbete helt enligt utsatt tidsplan.

– Olof (2017-07-21)

Måleri hall och trappa samt byta av trapp-matta i trappa

Vi är mycket nöjda. Bra kontakt, punktlig och välgjort. Lämnade dessutom rent och fint efter sig. Tack för väl utfört arbete!

M

Stenläggning, gångyta

Oli Skåne utförde ett bra arbete på kort tid! Företaget har dock en väldigt skev bild av verkligheten då man likställer en stenläggare med en jurist när det kommer till timarvode. Det ska asolut inte kosta mer än 400 kr/kvm.

– Markus G (2016-10-31)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...