Q Furniture & Design

Hej och välkomna till Q Furniture & Design Q Furniture & Design är ett företag som varit aktivt sedan juni 2016. Jag är möbelsnickare som har varit anställd på olika bygg- och målerifirmor. Min inriktning är inom restaurering av allt gammalt och nyproducerade inredningar och möbler. Jag strävar efter en funktionell, ergonomisk och hantverksmässig kvalité. Q Furniture & Design Kontakt: Quan Dao Tel: 0707348653 Mail: qfurnitureanddesign@gmail.com Hemsida: www.qfurnitureanddesign.com Instagram: www.instagram.com/q_furniture_and_design/

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Q Furniture & Design har utfört.

Referensjobb "Gesällarbete" utfört av Q Furniture & Design

Gesällarbete

Vitrinskåp i svensk körsbärsträ från 1980 ( gesällarbete ).

Referensjobb "Köksrenovering " utfört av Q Furniture & Design

Köksrenovering

Nytt kakel, förstärkt underskåpsstomme, tillbyggt hyllplan vid spisen och förlängt underskåp med nya nya lådor.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Q Furniture & Design.

H

Hjälp med färdigställande av köksrenovering

Bra renovering av kök genomförd. Företaget är lätt att jobba med och öppna för special "sydda" lösningar. Jag är mycket nöjd.

– Helena Lindholm (2017-06-01)

Köksrenovering

Mycket bra utfört jobb, Quan och Tore trevliga killar.. Lite miss gällande kommunikation, tidsplan/budget men det var jag som kund som missade en del där med.

G

1 st Dörrbyte

Valde Q Furniture & Design + Tore Bygg och Design avseende byte och montering av ny förrådsdörr. De kom snabbt och tittade på vad som behövdes göras för att få det gjort på ett snyggt sätt. De var noga med detaljer, vilket gjorde att slutresultatet blev mycket bra.

– Göran A (2016-12-02)

A

Byta panel och måla

Vi är otroligt nöjda med jobbet som Q Furniture & Design, Tore Bygg och Design gjorde på fasaden i vårt radhus. Väldigt noggrant och fint utfört. De var jätte trevliga och mycket service minded. Vi skulle inte tveka en sekund med att anlita dem igen.

– Anna Windahl (2016-11-28)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...