Hortologerna i Danderyd Aktiebolag

VÄLKOMMEN TILL HORTUM! Hortum Anläggning & Trädgårdsskötsel är en helhetsentreprenör gällande BRF, privata bostäder och dess grönytor. Vårt måtto är att hålla en inspirerande relation mellan oss och våra kunder. Våra tjänster Vi har en bred kompetens inom trädgårdbranschen och kan hjälpa dig med allt som kan tänkas när det kommer till trädgård. Våra trevliga trädgårdsmästare hjälper dig gärna att planera och skissa för din framtida oas. Anläggning Trädgårdsskötsel Plantering Trädfällning Häckklippning Trädbeskärning Snöskottning Vår- & höststädning Kontakt Hortologerna i Danderyd AB Order & Försäljningsfrågor: 08-410 675 00 E-postadress: Info@hortum.se Postadress/Besöksadress: Bryggare Bergsväg 2 182 47, Enebyberg.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Hortologerna i Danderyd Aktiebolag.

J

Fälla tre träd och beskära ek

Kul att se ett riktigt proffs i arbete, kan rekommenderas. Sektionsfällde träden raskt och effektivt och beskärde eken lika effektivt och riktigt snyggt. Alltihop till ett bra pris och levererat till den tidpunkt som vi kom överens om. Det som möjligen kan förbättras är kommunikationen. Svarar inte alltid på SMS eller telefon.

– Johan (2017-05-16)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...