Öbrink Arkitektur AB

Välkommen till Öbrink Arkitektur AB Vi tar uppdrag inom till exempel; skisser, ritning, bygghandlingar, bygglov även inredning och möbler. Öbrink Arkitektur består av Arkitekt Lovisa Öbrink (Arkitekturprogrammet vid Chalmers Tekniska Högskola) och Inredningsarkitekt Niklas Ajling (Konstfack).

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Öbrink Arkitektur AB.

E

Utbyggnad av villa ca 20-25 kvm. Ritning för bygglov samt idéer för plan inomhus

Fick tips och förslag som jag ej tänkt på. Fina skisser. Trevlig, proffsig och snabb. Rekommenderas verkligen.

– Eva (2018-02-04)

E

Pool ovan mark och växthus

Vi är väldigt nöjda med hela processen, från första kontakt till färdig bygglovsritning. Lovisa är en lyhörd person, som snabbt förstod vad vi var ute efter fast vi själva inte riktigt kunde visualisera slutprodukten framför oss. Hon har läst oss och tomten perfekt och vi är över förväntan nöjda med samarbetet och resultatet. Vi gillade också att hon fick oss att tänka i nya banor, bättre banor och att slutresultatet blev något vi aldrig själva kunnat skapa.

– Enni (2017-11-20)

J

Kombinerad carport och garage inklusive förråd

Även om vi hade en idé om hur vi ville bygga så lyfte arkitekten det hela en nivå. Designen som kom tillbaka var riktigt bra och levererade klart över våra förväntningar. Kommer att använda samma arkitekt vid nästa projekt.

– Joacim (2017-09-19)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...