Hedins Tak AB

Välkomna till Hedins Tak Hedins Tak är ett byggföretag med spetskompetens inom takarbeten. Vi är ett medelstort företag och arbetar med de flesta taktyperna, som tegeltak, betongtak, plåttak och papptak. Som medelstort företag är vi tillräckligt stora att dela upp arbetsbördan mellan takläggarna, arbetsledningen och det administrera arbetet. Det ger oss möjligheten att alltid vara tillgängliga för våra kunder som vi alltid sätter i centrum. Vi arbetar med fasta priser och skriver alltid en klar och tydlig offert i god tid innan arbetet dras igång. I offerten framgår det tydligt vad som ska göras, vad det kostar och hur lång tid det räknas ta. Vi tar aldrig någon förskotts betalning, utan slutbetalning sker efter slutfört arbete. Detta för att du som kund ska känna dig trygg och säker i valet av entreprenör! Läs gärna våra fina recensioner från våra nöjda kunder. Önskas referenser från ert närområde så ordnar vi självklart det. Välkomna med just er förfrågan. Hälsningar från oss alla på Hedins Tak!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Hedins Tak AB har utfört.

Referensjobb "Tak i Märsta." utfört av Hedins Tak AB

Tak i Märsta.

Takomläggning med nya svarta betongpannor och nytt avvattningssystem i svart plåt. Nya träpaneler och ståndplåtar monterades på takkuporna.

Referensjobb "Tak i Älvsjö." utfört av Hedins Tak AB

Tak i Älvsjö.

Takomläggning med underlagspapp, läkt och betongpannor. Montering av komplett avvattningssystem i plåt. Tillverkning och montering av nya ventilationshuvar, ränndalar, ståndplåtar, skorstensbeslag och omegahuv.

Referensjobb "Tak i Bromma. " utfört av Hedins Tak AB

Tak i Bromma.

Takomläggning med nya tegelröda betongpannor, nytt avvattningssytem i svart plåt och gröna trädetaljer.

Referensjobb "Tak i Norra Ängby, Bromma" utfört av Hedins Tak AB

Tak i Norra Ängby, Bromma

Takomläggning med nya tegelröda betongpannor, nytt avvattningssytem i svart plåt och gröna trädetaljer.

Referensjobb "Tak i Tullinge." utfört av Hedins Tak AB

Tak i Tullinge.

Takomläggning med nya svarta betongpannor nya hängrännor i svart plåt.

Referensjobb "10 års garanti. " utfört av Hedins Tak AB

10 års garanti.

Hedins drivs idag av andra generationens takläggare och är ett företag med långa hantverkstraditioner. Vi som arbetar på Hedins är takläggare, plåtslagare och snickare. Utöver våra erfarna yrkesmän ansvarar våra arbetsledare för kvalitetssäkring av projekten. En helrenovering av ett gammalt tak är en stor investering och kanske det enskilt största ingreppet som genomförs på ert hus. Därför är det extra viktigt att anlita seriösa hantverkare som vet vad som gäller. Allt arbete genomförs enligt gällande direktiv som föreskriv av AMA HUS-14. Alla tak besiktas under och efter att arbetet slutförs. Därför kan vi tryggt lämna 10 års tätskiktsgaranti!

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Hedins Tak AB.

C

Tak

Anlitade Hedins tak efter en noggrann utvärdering av tre anbud. Hedins Tak visade sig mest fördelaktigast på basis av ett konkurrensmässigt bra pris, en klar lyhördhet för våra krav och goda rekommendationer. Förutom ett väl utfört arbete höll de både tiden och budgeten, varför mitt helhetsintryck på en skala 1-5 blir 4+.

– Carl-Gustaf L (2019-08-09)

J

Lägga om tak inglasad veranda

väl utfört arbete

– ja (2019-02-06)

Å

Tak på hus samt garage

Hedins tak anlitades våren 2017 för att lägga om mitt tak på huset och garaget. Jag blev mycket nöjd med resultatet. De var snabba och noggranna. Städad och ordnad arbetsplats. De var väldigt effektiva och arbetet gick betydligt fortare än vi först trott. Hela taket vart klart på mindre än två veckor. Offert och slutfaktura stämmer överens. Jag kan varmt rekommendera dem.

– Åke (2017-05-09)

M

2 tak

Bytte 2 tak från papp till plåt, inkl rännor och skorsten. Snabbt och gediget jobb med allt från rivning till plåtning. Proffsigt arbete, huset har fått en ny look. Jag rekommendera varmt Hedins Tak AB.

– Mats (2017-05-05)

B

Nytt tak mm

Lagt nytt tak med nya vindskivor, rännor, stuprör och nytt takfönster. Hedins tak löste uppgiften både snabbt och snyggt! De höll rent och snyggt efter sig varje dag och var alltid lätta att få tag på. Några mindre skador på fasaden åtgärdades snabbt och smidigt. Rekommenderas varmt!

– Björn (2017-04-23)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...