Malmö Måleritjänst AB

Malmös Måleritjänst AB öppnades i maj 2012 av Ola Andersson som fortfarande driver företaget. Sedan dess har både personalen och företaget utvecklats och vi har blivit fler och starkare. Vårt huvudkontor ligger på Tullstorpsvägen 108 i Arlöv och vi arbetar i Malmö men även runt om i hela Skåne. Vi är det lilla måleriföretaget med den stora kompetensen och erfarenheten. Inget jobb är för stort eller för litet för oss och vi tar oss an alla projekt som kan tänkas. Allt ifrån tapetsering till fasadmålning och konstmålning. Vi har målare med stor erfarenhet, men även ungdomar med stor entusiasm, och vi är stolta över att kunna kalla oss experter. Vår strävan är hög kvalitet på våra jobb och personligt engagemang. Kunden kommer alltid först och att göra dig nöjd gör oss glada. Våra medarbetare är utbildade och vi är medlemmar i både ”Måleriföretagen i Sverige” samt ”Södra Skånes Målaremästareförening”. För att underlätta för dig har vi många samarbetspartners, vilket gör att vi enklare kan hjälpa dig med dina behov och önskemål för att du ska få ett resultat du kan vara nöjd med. Vi tycker att vårt jobb är roligt och vi har laganda. Tveka inte att höra av dig till vår glada och proffsiga arbetslag. Du kan begära en kostnadsfri offert, få rådgivning eller hjälp. Vi ställer upp för dig.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Malmö Måleritjänst AB har utfört.

Referensjobb "Malmö Måleritjänst AB - Arga snickaren" utfört av Malmö Måleritjänst AB

Malmö Måleritjänst AB - Arga snickaren

Arga snickaren med Malmö Måleritjänst AB

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Malmö Måleritjänst AB.

P

Målning och golvslipning

Jag rekommenderar Malmö Målartjänst. Är duktiga och lyssnar på kunden.

– Pia Svensson (2019-03-07)

Hantverkarens svar

Tack Pia Roligt att du blev nöjd Hör av dig när du behöver hjälp med sovrummet

C

Tapetsering av hall

Trevliga, tillmötesgående och proffesionella! Deras personal var snabba och superduktiga på sitt jobb! Jag rekommenderar dom varmt!

– Christine Malmö (2018-01-05)

Hantverkarens svar

Tackar så mycket!

F

Renovering av fyra små fönster och målning av metallstaket/räcke

Prisvärt och med hög kvalitet!

– Fredrik (2017-10-05)

S

Måla flerbostadshus

I egenskap av förvaltare har jag använt MÖ Måleritjänst en hel del sedan 2014 då våra fastigheter drabbades hårt av skyfallen. Vi fick kontakt med Ola & co via byggaren som renoverade alla våra källare under ca 1,5 års tid. Olas gäng upplever jag som väldigt serviceminded och som arbetar under egenansvar. De sköter beställningen från början till slut inklusive logistiken och aviseringarna som krävs när det ska målas i flerbostadshus. Killarna och tjejerna är alltid trevliga och vi är dessutom nöjda med resultatet. Ola kommer även med förslag på alternativa lösningar när det är befogat. Jag kan inte allt om målning och vilka möjligheter som finns. Vi har även haft nytta av Olas konstnärliga målare, Sofia, som målat våra gemensamhetsutrymmen med schabloner på ”fri” hand, vilket blivit ett lyft I många av våra lokaler.

– Susanne (2017-03-01)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...