F & S Byggpartner AB

F & S Byggpartner AB är ett modernt byggföretag som vet att service, kommunikation och gediget arbete är vad kunden eftersträvar. Därför eftersträvar vi samma sak. Vi jobbar i Stockholmsregionen och kan åta oss vissa typer av uppdrag även i Enköping och viss mån Uppsala. Bolaget startade 2016, då två personer valde att gå ihop på grund av att det väcktes en idé. Nämligen att en far och hans son skulle starta något tillsammans. Leif har drivit eget inom bygg sedan 1997 och jobbar för närvarande som underleverantör till en golv- och plattsättningsfirma. Gabriel är utbildad redovisningskonsult, har jobbat med försäljning/marknadsföring och som projektledare för ett mindre byggföretag som fokuserar på badrums- och köksrenoveringar. Tack vare noga utvalda samarbetspartners, kan vi sätta personer med rätt kompetens på rätt plats. Detta medför även att vi kan ta hand om hela ditt projekt och erbjuda alla nödvändiga behörigheter, så att du som kund slipper sitta och leta efter enskilda hantverkare. Vi utför mycket möbelmonteringar åt företagskunder och kan även montera möbler från t ex IKEA åt privatpersoner (ej avdragsgiltigt med ROT). Vid större arbeten så riktar vi in oss främst på på köksrenoveringar, badrumsrenoveringar och kontorsrenoveringar där vi tillsammans med duktiga underleverantörer kan projektleda från allting början till slut. Vi är registrerade för ID06 och försäkrade hos IF, för en ökad trygghet för dig som kund.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som F & S Byggpartner AB har utfört.

Referensjobb "Badrum Lidingö" utfört av F & S Byggpartner AB

Badrum Lidingö

Jag och pappa gjorde allt från att sitta sena kvällar med kund för att välja kakel/klinker och designa hela badrummet, till att blåsa ut allt och bygga ett smart planerat badrum på 3,2 kvm.

Referensjobb "Badrum Alvik" utfört av F & S Byggpartner AB

Badrum Alvik

Jag och pappa gjorde ett badrum i Alvik, där kunden först hade anlitat en firma som började med att riva ut badrummet och under arbetets gång, så framkom det dessvärre att dom inte var vana med badrumsjobb. Vi tog upp arbetet, slutförde det under utsatt tid och kunden var nöjd med kommunikationen hela vägen! Hör av er för referens.

Referensjobb "Fägring Enköping " utfört av F & S Byggpartner AB

Fägring Enköping

Lördagen är en dag man vanligtvis kopplar av på. Vi fogar upp ett flertal badrum efter ett stambyte (utfört av en annan firma) på ett ålderdomshem i Enköping.

Referensjobb "Altan Saltsjö-bo/Nacka" utfört av F & S Byggpartner AB

Altan Saltsjö-bo/Nacka

Ett mindre altanbygge, om ca 30kvm, hos en kund som ville ha en fortsättning på den gamla altanen på baksidan runt huset till framsidan. Bra resultat och riktigt nöjd referenskund!

Referensjobb "Målning/mattläggning Saltsjö-bo/Nacka" utfört av F & S Byggpartner AB

Målning/mattläggning Saltsjö-bo/Nacka

Samma kund som altanen ovan anlitade oss igen för att måla om sovrummet samt lägga en snygg heltäckningsmatta. Fler projekt hos samma kund väntar!

Referensjobb "Spackling/målning" utfört av F & S Byggpartner AB

Spackling/målning

Spackling och målning hos en kund som skulle byta lokaler och snabbt behöva återställa väggarna. tre dagar, två man och 1400kvm. Vi lyckades!

Referensjobb "Mattläggning i Brabyggares konferensrum" utfört av F & S Byggpartner AB

Mattläggning i Brabyggares konferensrum

I December lade vi om textilmattan i Brabyggares lokaler, med ett bra resultat och en nöjd kund!

Referensjobb "Möbelmontering företagskund" utfört av F & S Byggpartner AB

Möbelmontering företagskund

En tidigare möbelmonterings hos ett företag i Sundbyberg, där vi monterade 49st skåp samt bänkskivor.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för F & S Byggpartner AB.

J

Ny heltäckningsmatta konferensrum

De var bra att ha att göra med, hade ett bra urval av material för heltäckningsmattor att välja på och gjorde ett bra jobb så de får ett bra betyg.

– Johan L (2017-01-10)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...