Nya Badrum Örebro AB

Nya Badrum har startats med ett stort mått inspiration och en stark vilja att förenkla för dig som kund. Så, luta dig tillbaka - låt oss projektleda från skiss, mätning och materialval till färdigt badrum. Ett badrum enligt dina önskemål. Snyggt och enkelt. Vi jobbar i Örebro med omnejd och hjälper privatpersoner, fastighetsägare och byggbolag med Badrum, VVS och servicearbete inom Rörmokeri. Nya Badrums verksamhet ska genomsyras av ärlighet, gediget hantverkskunnande och långsiktiga kundrelationer.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Nya Badrum Örebro AB har utfört.

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av Nya Badrum Örebro AB

Badrumsrenovering

Mycket nöjd med totalrenovering av badrummet. Leif och Lena T. // Se omdömet

Referensjobb "Villa innan ombyggnad" utfört av Nya Badrum Örebro AB

Villa innan ombyggnad

Villa innan ombyggnad

Referensjobb "Hus efter ombyggnad" utfört av Nya Badrum Örebro AB

Hus efter ombyggnad

Hus efter ombyggnad

Referensjobb "Renoverat badrum" utfört av Nya Badrum Örebro AB

Renoverat badrum

Renoverat badrum

Referensjobb "badrum innan renovering" utfört av Nya Badrum Örebro AB

badrum innan renovering

badrum innan renovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Nya Badrum Örebro AB.

A

Renovering badrum

Kom i tid och gjorde det som skulle göras

– Agneta Fogelqvist (2019-02-14)

V

Totalrenovering av badrum.

Vi ville anlita ett företag som utförde arbetet enligt gällande branschregler, GVK o säker vatten. Vi är nöjda med arbetet som utfördes och alla kontakter, arbetet var färdigt innan utlovad tidplan.

– Victoria (2018-10-15)

M

Tillbygnad och badrumsrenovering

Vi fick hjälp när vi byggde om vårat hus. Vi köpte ett hus från 1915 som då var på 83 kvm. Vi rev ner huset till timmerstommen, förlängde hela huset med 4,5 meter och byggde till en ny entré. Så nu är huset nästan dubbelt så stort. Nya badrum hjälpte oss med all VVS, nya stammar, samt alla installationer i dom nya badrummen. Ett otroligt proffsigt bemötande och en lyhördhet för vad kunden vill ha. Vi är supernöjda med deras jobb. Vill ni veta mer om projektet är ni välkomna att ta kontakt. Skickar med en bild på hur huset såg ut från början och på hur det ser ut nu. Samt på det gamla köket såg och som nu är vårat stora badrum. Mvh/ Martin

– Martin (2018-09-06)

L

Badrumsrenovering

Vi fick hjälp med renovering av badrum, hösten 2017. Vi är mycket nöjda med det arbete som Nya Badrum och deras underentreprenörer gjort hos oss. Allt från rådgivning inför, val av materiel, offert, till färdigställande av badrum. Vi fick en offert med pris och vad som ingick och en tidsplan. Alla har varit väldigt trevliga och serviceinriktade under arbetets gång och det blev klart på utsatt tid. Så skönt att slipp hålla på och jaga hantverkare, Nya Badrum skötte hela projektet med den äran. På en femgradig skala, helt klar en femma!

– Leif & Lena T (2018-03-12)

C

Renovera badrum

Vi fick hjälp att totalrenovera vårat badrum och är jättenöjda. Företaget får högsta betyget.

– C Wilhelmsson (2017-12-27)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...