Luca Mariani

Vi på Luca Mariani, har som mål att inte enbart hjälpa dig att designa och bygga ditt drömhus, men även att göra proccessen enkel och njutbar för dig. Vi är en design/byggfirma som erbjuder full service, med stor erfarenhet. Vi kan hjälpa dig med alla faser av byggandet av ditt nya hem. Vårt utmärkta rykte och långa lista med nöjda kunder kan vittna till superb hantverk, tydlig kommunikation, ärlighet och integritet. Fråga efter vår referenslista med kunder. Låt oss diskutera dina idéer. Din konsultation är gratis och bara ett telefonsamtal bort! Vårt företag är baserat på tron att våra kunders behov är av yttersta betydelse. Hela vårt team är beredda att möta era behov. Som resultat har vi många återkommande kunder och referenser. Vi välkomnar möjligheten att få ditt förtroende och ge dig den bästa servicen industrin har att erbjuda.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Luca Mariani .

H

Ytskickts renovering, kök, hall, v-rum samt matplats

Luca Mariani återkopplade snabbt och tydligt på vår prisförfrågan, höll överenskomna tids-och kostnadsramar. Vi blev kontinuerligt uppdaterade om hur det dagliga arbetet gick och vad som planerades nästa dag. Vi är mycket nöjda med vår ytskiktsrenovering av kök, hall samt vardagsrum inkl. matplats och kan varmt rekommendera Luca och hans medarbetare.

– Helene Frankenberg (2018-09-11)

A

Målning av trägolv, trapphus och dörrar

Bra genomfört arbete tillsammans med kollega. La upp genomförandet på ett bra sätt.

– Anders (2018-03-29)

S

Målning av väggar och trappräcken

Luca, tack för väl utför arbete.

– Samuel (2017-12-05)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...