Västra Götalands tak AB

Ska du byta tak? Anlita Västra Götalands Tak! Västra Götalands Tak AB utför kompletta takomläggningar och takrenoveringar i hela Götaland. Vi utför arbete som takläggare och kan byta tak åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Vi lägger både tegeltak, betongpannor, plåttak och papptak. Alla våra takpannor är ytbehandlade för att på bästa sätt stå emot väder och vind. 25-års erfarenhet av tak Vi har 25 års erfarenhet inom takbranschen och vi vet vad som förväntas av oss när du vill byta tak. Idag arbetar vi med takrenovering i hela Götalandsområdet men är speciellt väl anlitade som takläggare i bland annat Göteborg, Jönköping, Borås, Skövde och Kalmar. Kompletta takrenoveringar Vi levererar alltid helhetslösningar vilket innebär att vi tar hand om allt från början till slut. Efter vår första kontakt återkommer vi med en skriftlig offert på hela renoveringen inklusive bortforsling och återvinning av byggavfallet. Tanken är att du inte ska behöva hantera något avfall själv.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Västra Götalands tak AB.

K

Byte av betongtegeltak inkl underlagspapp och hängrännor

Bra plåtslagare gjorde ett noggrant och bra jobb. Takläggare slarvar och fuskar, måste ständigt passas så det blir något sånär, då takläggarna jobbar utan arbetsledare. Tex krokiga valmar, olika bredder på plåt i ränndal, underlagspapp klistrades ej mot fotplåt, fotplåt direkt på råspont, mm. Det som kunde rättas till rättades till efter diskussion. Skulle inte välja denna firma för nästa jobb trots låg pris.

– Kungälvstak (2018-12-12)

Hantverkarens svar

Oj du skriver att du är nöjd med plåten den Ena stunden ? Sen skriver du att du är missnöjd ? Hur ska du ha det . ? Vi vet att du är från ett annat takföretag då du har glömt att ta bort det i din profil. andra kunder kan se detta att du kommer från kungälvstak så ditt omdöme tackar vi för då du inte har något annat i livet att komma med mer en falska omdömen då du inte fick utföra detta jobb tydligen . Vi på västra Götalandstak utför kvallite och är tydliga mot våra kunder .

P

Offert på renovering önskas

Tack. för ett snabbt och trevligt bemötande och ett fint utfört arbete. Fick rekommendationer av min bror som hade anlitat er för sitt Takbyte och han var jätte nöjd med er.

– Petra Andersson (2016-09-10)

J

Tak

Fick offert redan dagen efter. Rimliga priser och duktiga arbetare. Blev mycket nöjd med det utförda arbetet.

– Jenny W (2015-02-26)

L

Takläckage

Vill godhjärtat tacka alla killarna som hjälpte oss med vårt akuta tak. Mycket proffsigt och väl utfört. En mycket nöjd kund.

– LM (2015-01-12)

T

Byte av takpannor samt underpapp och läkt

Det dröjde innan de kom men när de väl kom gick det undan! Bra utfört takbyte, plus för att arbetsplatsen städades väl, överbliven materiel forslades bort dagen efter. Klart nöjd.

– tomas (2014-12-01)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...