Bödker Entreprenad

—Bödker entreprenad— Hög kvalitet till rimliga priser! Välkommen till Bödker entreprenad, som är ett kompetent företag med tjänster inom allt som rör markarbeten i Skåne. Företaget satsar på kvalitet och mångfald genom att erbjuda kvalitativa tjänster inom i stort sett allt som rör markarbeten.

Välkommen till Bödker Entreprenad! —Bödker entreprenad— Hög kvalitet till rimliga priser! Välkommen till Bödker entreprenad, som är ett kompetent företag med tjänster inom allt som rör markarbeten i Skåne. Företaget satsar på kvalitet och mångfald genom att erbjuda kvalitativa tjänster inom i stort sett allt som rör markarbeten. Vad kan du få hjälp med? Behöver du hyra minigrävare? Bödker entrepenad hyr både utan minigrävare med och utan förare. Allt levereras direkt på plats. Om du är intresserad av hjälp med större grävarbeten, så utförs de med företagets förare. Kontakta oss, så kan vi berätta mera för dig, om vad vi kan hjälpa dig med mer specifikt. Expert på plattläggning! Bödker entreprenad är ett företag, som man med fördel anlitar för allt som rör plattläggning i Tomelilla med omnejd. Här på företaget finns ambitionen, kreativiteten och engagemanget som krävs för att kunna hjälpa alla kunder med kvalitativ plattläggning. Kontakt: Bödker Entreprenad Adress: Onslunda 2091 273 95 Onslunda Telefonnummer: 0723-682441 E-post: jes.bodker@gmail.com

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Bödker Entreprenad har utfört.

Referensjobb "CERTIFIERAD ISODRÄN ENTREPRENÖR" utfört av Bödker Entreprenad

CERTIFIERAD ISODRÄN ENTREPRENÖR

https://www.isodran.se/isocert/hitta-entreprenor

Referensjobb "Plattor/Stensättning." utfört av Bödker Entreprenad

Plattor/Stensättning.

-

Referensjobb "Plattor/Stensättning." utfört av Bödker Entreprenad

Plattor/Stensättning.

-

Referensjobb "Byggnation" utfört av Bödker Entreprenad

Byggnation

-

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Bödker Entreprenad.

Dränering

N

Dränering

Pratar danska, men väldigt lätt att förstå. Väldigt bra dialog om vad som skall/bör göras i samband med arbetet. Rekommenderas!

– Nicklas (2020-03-09)

A

Byte av rör i mark - dagvatten och spillvatten

Väldigt tillmötesgående och lyhörd. Bra utfört arbete. Allt enligt våra förväntningar.

– Anders (2020-02-15)

E

Isolera & dränera husgrund i Göteborg

Tydlig och bra offert och kommunikation. Trevlig personal som tog sej tid att svara på frågor löpande och även skoja lite med barnen. Arbetet utfördes snabbt och effektivt. Höll rent och snygg på arbetsplatsen. Bara positivt!

– Emil (2019-10-23)

S

Dränering runt villa

Jobbet gick snabbt trots att vi har trångt runt huset, vilket gjorde att det krävdes en liten grävmaskin och att endast en liten del i taget kunde grävas upp. Återställning av träaltan och snickerier gjordes mycket bra.

– Sofia (2019-10-16)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...