Smartcon Byggservice AB

Smartcon Byggservice AB är en expanderande byggfirma som erbjuder alla tjänster inom byggsektorn. Vi utför alla typer av byggnationer inom både stora och små projekt. Oavsett omfattningen av projektet börjar vårt första deltagande i just ditt projekt med en träff där du får beskriva ditt projekt och vi får möjlighet att ge dig professionell rådgivning. Genom vårt goda samarbete med lokala företag inom olika områden kan vi även erbjuda ett totalt åtagande inom våra projekt vilket innebär att vi erbjuder samordning för hela projektet genom oss. Du som kund undviker därmed problem med att samordna allt från att kontakta och hitta rätt företag till rätt skede i ditt projekt eller ansvara för olika materialinköp. Oavsett om du ska renovera eller bygga nytt ska Du med förtroende kunna vända dig till Smartcon Byggservice AB!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Smartcon Byggservice AB har utfört.

Referensjobb "trapprenovering" utfört av Smartcon Byggservice AB

trapprenovering

trapprenovering

Referensjobb "badrumsrenovering" utfört av Smartcon Byggservice AB

badrumsrenovering

badrumsrenovering

Referensjobb "badrumsrenovering" utfört av Smartcon Byggservice AB

badrumsrenovering

badrumsrenovering

Referensjobb "tillbyggnad" utfört av Smartcon Byggservice AB

tillbyggnad

tillbyggnad

Referensjobb "platta på mark inkl golvvärme" utfört av Smartcon Byggservice AB

platta på mark inkl golvvärme

platta på mark inkl golvvärme

Referensjobb "Altan" utfört av Smartcon Byggservice AB

Altan

Vi bygger även altaner

Referensjobb "Kök" utfört av Smartcon Byggservice AB

Kök

Total köksrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Smartcon Byggservice AB.

O

Nytt badrum i källare

Enligt beställning

– Olof (2020-09-14)

C

Rivning av Garage, uppbyggnad av Garage + Bottenplatta.

Kan rekommendera denna byggare. Bra kommunikation under byggtiden. Höll nästan byggtiden. Blev några dagar sen, men ingen stor grej. Bygget blev bra till ok pris. Kändes seriös.

– Christer (2018-08-19)

L

Knacka loss gammal betong, putsa upp och lägga ny betong

Snyggt jobb! Bra dialog där företaget hade idéer som hjälpte oss få en snygg helhet. Vi är mycket nöjda!

– Lenita Utby (2018-05-27)

M

Altanbygge

Smartcon var mycket lyhörda för hur vi ville ha altanen och ringde alltid upp om det var några frågetecken. Till exempel bor vi i en bostadsrättsvilla och rotavdraget kunde inte utnyttjas. Samma dag fick vi en offert där rotavdraget var borträknat. Även lite oklarheter kring vad som gällde för staket på altanen, där fick vi också mycket bra hjälp. Själva arbetet gjordes proffsigt, snyggt och snabbt på två och en halv dag. Vi skrev kontrakt en torsdag, på fredagen kom de med delar av materialet och byggde sedan altanen måndag till onsdag kommande vecka. Nu hade vi kanske lite tur eftersom de hade ett annat jobb i trakten och kunde ta vår altan "emellan" men ändå. Efter andra dagen såg vi en planka vi inte var nöjda med, de bytte den nästa dag. Även efter arbetet var klart såg vi att det nästan blivit en spricka vid en skruv. Det hade säkert funkat att låta det vara men Smartcon lovade ordna det utan fråga något mer. Två dagar senare var det åtgärdat. Får tillägga att vi tycker denna sajt funkat väldigt bra, provade också Offerta och Proffsbyggare. Ett företag återkopplade aldrig efter hembesök, ett annat företag ville i offerten ha betalt per timme och själva slutpriset kunde därmed skilja 30 000 beroende på hur snabbt arbetet gick, ett tredje företag kom aldrig på hembesök eftersom den som skulle utföra arbetet "troligen slutat" på företaget (vi blev erbjudna ett hembesök ändå, men det var vi ju inte så inne på att göra). Summa summarum: mycket nöjda!

– Martin och Jenny R (2018-05-17)

D

Isolering innertak

Ett trevligt arbetslag som gör ett mycket bra jobb på kort tid

– Dragana Damnjanovic (2017-12-27)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...